Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja som bol vcera po VT hadicu v peugeote, buduci tyzden ju dam vymenit, tak som zvedavy ci to pomoze. tiez mi peni a bojujem s riadenim pri zatacani dolava. dufam ze bude stacit vymenit len hadicu

Odesláno

Keď už penilo pri mrazoch je už neskoro, servoolej je potrebné skontrolovť ešte pred príchodom zimy a vtedy by mal byť tie 2-3cm nad ryskou \"MAX\". Ak je olej medzi ryskami \"MIN a MAX\" tak sa v chladnom počasí zmenší jeho objem a nakoľko páni v Peugeote na 2.0 hdi nedali nádržku na olej ale len to nalievacie hrdlo tak klesne hladina tak nízko že servočerpadlo si nasaje vzduch a začne to peniť, následne vytláčať von.

Odesláno

@Judes: my sme sa o tom uz kedysi bavili... pre zopakovanie - nic mi nepenilo, odvzdusnili 2 krat preistotu - robili zo mna debila ze si vymyslam, a iba vymena hadice to vyriesila... ale v inom state, a inom servise.

tolko k vselieku \"odvzdusnit\" ;-)

@fifi: neviem co chces tou hadicou povedat, ale to bolo riesenie...a dokonca to je riesenie oficialne;-) viem velmi dobre ze si si sam reparoval servo, ale ked je v poriadku co opravovat?

Odesláno

Ahoj všem!

Tak hadice je vyměněná, trvalo to trochu déle, řešil jsem jiné problémy a poznatky?! No, stále to pění, asi ne tolik jako předtím, první jízda v pohodě, u druhé si mi jednou volant trochu zasekl, takže to nebude úplně ono, mrknu ještě na kapalinu a když tak doleji a uvidíme, do čerpadla se mi moc nechce, ale pokud to jinak nepůjde, co jiného mi zbývá...

Jarda

Odesláno

a si si isty, ze to bola ta zmenena varianta?

tak ako mas ty, vyzerala moja stara s ktorou mi to sice nepenilo (nikdy som nemal malo oleja) ale sekalo pri toceni do jednej strany...

pozmenena varianta vyzera ako vidis prilozenu fotku...

[upravil dne 22/2/13 16:42 od merlin99]

post-431-14109629591882_thumb.jpg

Odesláno

PP ukazuje stav záložnej baterky v rádiu, predpokladám že máš rádio z veľkým displejom (na malom takú informáciu nezobrazuje).

Ak máš baterku (akumulátor) nový skús ho nabiť možno mu dala zima zabrať.

Mne keď odchádzala baterka tak to občas pri štarte vyhadzovalo chybovú hlášku voda v palivovom filtra a občas aj chbu serva, presne tak ako si to popísal vyššie. Robilo to občas až kým sa jedného dňa nedalo naštartovať. Urobilo to len cvak a nič ďalelj, beterka KO, po výmene za novú je všetko OK.

Odesláno

Ahoj, díky za info, píši si i pengem a měl také problém, že mu namontovali starou hadici a nyní jí mění za novou. Už jsem jim do servisu volal a posílal jim ty hadice mailem, ani o tom nevěděli, že je nějaká nová a stará.

a si si isty, ze to bola ta zmenena varianta?

tak ako mas ty, vyzerala moja stara s ktorou mi to sice nepenilo (nikdy som nemal malo oleja) ale sekalo pri toceni do jednej strany...

pozmenena varianta vyzera ako vidis prilozenu fotku...

[upravil dne 22/2/13 16:42 od merlin99]

Odesláno

co su toto za ludia ze namontuju znovu nieco, co uz teraz robi problemy a je vylepsena verzia... mohol by si varovat ludi kam nechodit do servisu..Tato vec je stara uz od 2006 (piseme 2013)...Na fore je aj cislo spravneho typu VT: 4014FN , je nato v systeme aj InfoFlash (FlashInfo).

[upravil dne 24/2/13 09:05 od merlin99]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...