Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pani, je doma!!

Konecne po vsetkych pereputiach je doma a parkuje pred domom. Zajtra ho umyjem a nafotim.

Motor chytil po 3/4 roku na brnk, tece vodna pumpa-treba vymenit, brzdy odvzdusnit+vymenit vakuum pumpu, vymenit vyfuk a interierove detajliky..

No ale tesim sa z nej-VELMI! :D

No ale ked som pocul, ze bude 304-ka kabrio....nevadi, nemozem mat VSETKO ;)

Odesláno
Původně zaslal: peco

UMYTE A ZBAVENE VELKEJ SPINY

mne to sem nejde dat....seru na to:grr

[upravil dne 19/6/08 peco]

zmensil som to na 640*480 a fotka ma 50kb a nist, stale pise ze je velka :myslim

dam to na picasa album...bude to tam full kvalitka, tam si kuknete

Odesláno

Trochu nahnilá a opotřebovaná, ne? Ale hlavně 505ka:papa Co tě stála? (já jen za kolik mám nabízet tu mou francouzskou V6ku:))

Odesláno
Původně zaslal: Ota

Trochu nahnilá a opotřebovaná, ne? Ale hlavně 505ka:papa Co tě stála? (já jen za kolik mám nabízet tu mou francouzskou V6ku:))

Nachnila?? to su malickosti oproti inym veciam, vyvarenie ma vyjde do 2000sk aj s robotou...

mna vysla 10000sk, v papieroch ma 54 kW...

myslim ze lepsie nemohlo byt.

Predavas V6??

Odesláno

Jednu určitě, pokud se najde nějaký zájemce...:papa

Zájemci jsou, ale kasičky prý nejsou...

Odesláno

No jo, o peníze jde vždycky až v první řadě...

len pre moju zvedavost...kolko by si zato pytal?? ma to aj klimu?o kolko je ten 6 valec tichsi oproti mojmu 2,5 turbodiesel?

Odesláno
Původně zaslal: peco

No jo, o peníze jde vždycky až v první řadě...

len pre moju zvedavost...kolko by si zato pytal?? ma to aj klimu?o kolko je ten 6 valec tichsi oproti mojmu 2,5 turbodiesel?

O proti dieselu je tišší o dost.

Odesláno

má klimatizaci, tempomat, el.okna a zrcátka,orig.kola 15¨, a rozdíl hluku proti nafťáku je asi takový jako když nafťák běží a/nebo neběží...:)

Odesláno

má klimatizaci, tempomat, el.okna a zrcátka,orig.kola 15¨, a rozdíl hluku proti nafťáku je asi takový jako když nafťák běží a/nebo neběží...:)

no jo, to by sa mi lubilo. Spotrebu to robi jaku priblizne?

Odesláno

Zájemci se množí... Jak je to s jejím dokončením pro provoz?

Odesláno

Má Fr doklady, technická už vypršela... přihlásit by asi šla, ale zatím to neřeším...

spotřeba cestou z Fr byla 9litrů,ale jeli jsme ještě s dodávkou s vlekem, takže kolem 110km/h, jinak tou druhou jezdím hlavně po Praze a nijak to nešetřím :super a vejdu se do 13l což si myslím, že je v pohodě :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...