Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

v poslednom case je pocut zvlastne pukanie zo zadu auta (ti co sedia na zadnych sedackach vraveli ze to ide viac menej od stredu) tj v zadu v strede.

bol som s tym v servise a tam mi povedali, ze za to moze to, ze som pretazil napravu..

je sice pravda, ze pri ceste na dovolenku to nerobilo, a cestou nas5 ano, ale tentoraz som ani nebol nejak extra nalozeny, a tu cestu som tam uz absolvoval pred tym a auto bolo nalozene o hodne viac tak sa mi nezda ze pri poloprazdnom kufri moze byt pretazene..

mam pocit ze tie zvuky sa nejak zhorsuju.. zacinam pocut nejaky dalsi druh \'vrzgania\' alebo to je moja paranoja?

mam sa bat a nechat to tak alebo to mam nechat co najskor spravit..

servisak z toho nejak tazku hlavu nemal ked mi ho vracal nas5 :nevim

dakujem

[upravil dne 17.6.2008 PnR]

Odesláno

Mno,může to jít od tlumičů,zkontrolovat silentbloky zad.nápravy,můžou vrzat ramena nápravy v ložiscích....

zkus auto zabrzdit ruč.brzdou a kývat autem do boku (kamarád),a ty sleduj pod autem zvuky,odkud jdou....

Ale radím každému,kdo má pežotcitroena s nápravou se zkrutnými tyčemi,ať si dodá maznice ložisek ramen--je to častý zdroj pazvuků a samozřejmě uložení ramen tak rychle neodejde....

Odesláno

no, cital som o tych mazniciach tu dost.. a pochopil som ze ked uz to vrzga/puka tak je neskoro cokolvek robit...

napriklad to nemoze byt koli zvysenemu prasnemu prostrediu? nejake ciastocky sa dostali kam nemali a teraz to robi lomoz...

dik za to vyskusam, ale ci to bude pukat neviem.. samovolne sa mi to este velmi nepodarilo vyvolat.. obcas to pukne obcas nie..

Odesláno

uz sa to neda vydrzat :(:( robi to skoro vkuse ked idem pomalsie.. vsetci sa na parkovisku otacaju a ja sa bojim ze necham napravu niekde..

skusal som s tym kyvat ale znizeny podvozok a dazd nejak zabranili tomu aby som sa strcil pod auto ale:

1. ked som s nim kyval na strany tak rychlejsie, nevrzgalo, az ked som ho pustil slo to uz iba na \"zotrvacnost\" vrzlo si.

2. ked som pritlacil v kufri vrzlo si niekde v strede zvysok mierne na stranach

myslite ze to mam odniest do servisu a rozlucit sa s usporami?

[upravil dne 18.6.2008 PnR]

Odesláno

Nuz myslim, ze takhle ti nikdo neporadi.

Na zadni naprave mas XXX veci, co by ti mohli vrzat. Od tlumicu az po ramena. Ja nevim, mal by si ist proste pod auto a pocuvat, inac sa do asi neda...

Najlepsie by bolo, keby si mohol ist niekde nad jamu.

Odesláno

ok chlapci.. tak konecne som nasiel miesto kde sa to dalo spravit.

vliezol som pod auto a silno som pocuval.. naozaj je tazke lokalizovat odkial to islo.. v kazdom pripade som prestriekal wd40tkou kazdu srubku alebo potencionalny spoj kde by to mohlo robit.

zdalo sa mi ze to ide odniekial spred rezervy.. neviem co je pred nou tam som az nevidel :nevim

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Mam podobny problem...ale zatim to u me vypada ze to delalaji zadni pakny...po procisteni brzdy vse na chvily ustalo....kazdopadne ty maznice si musim nechat udelat jako malou prevenci...jeste si vyskousej jestli ti to vrze stejne kdyz mas zatazenou rucku a kdyz ne...protoze to timto způsobem jsem na to vlastne prisel ja....

Odesláno

A sem na forum nejde nějak vložit zvuk,nebo na nějaké jiné stránky.Kdyby to někdo slyšel,tak by se na to určitě přišlo.nahraj to třeba mobilem,kamerou a vlož to někam na jíné stránky a sem stačí dát odkaz.Každej si to potom doma přehraje a poradí.

[upravil dne 20.6.2008 EXI.60]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...