PnR Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Zdravim v poslednom case je pocut zvlastne pukanie zo zadu auta (ti co sedia na zadnych sedackach vraveli ze to ide viac menej od stredu) tj v zadu v strede. bol som s tym v servise a tam mi povedali, ze za to moze to, ze som pretazil napravu.. je sice pravda, ze pri ceste na dovolenku to nerobilo, a cestou nas5 ano, ale tentoraz som ani nebol nejak extra nalozeny, a tu cestu som tam uz absolvoval pred tym a auto bolo nalozene o hodne viac tak sa mi nezda ze pri poloprazdnom kufri moze byt pretazene.. mam pocit ze tie zvuky sa nejak zhorsuju.. zacinam pocut nejaky dalsi druh \'vrzgania\' alebo to je moja paranoja? mam sa bat a nechat to tak alebo to mam nechat co najskor spravit.. servisak z toho nejak tazku hlavu nemal ked mi ho vracal nas5 dakujem [upravil dne 17.6.2008 PnR] Citovat
PnR Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 akoby zozadu do kolies.. naprav, neviem presne pretoze to robi hocikedy si zachce.. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Myslel jsem chlape--na jakém autě ??? Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Mno,může to jít od tlumičů,zkontrolovat silentbloky zad.nápravy,můžou vrzat ramena nápravy v ložiscích.... zkus auto zabrzdit ruč.brzdou a kývat autem do boku (kamarád),a ty sleduj pod autem zvuky,odkud jdou.... Ale radím každému,kdo má pežotcitroena s nápravou se zkrutnými tyčemi,ať si dodá maznice ložisek ramen--je to častý zdroj pazvuků a samozřejmě uložení ramen tak rychle neodejde.... Citovat
PnR Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 no, cital som o tych mazniciach tu dost.. a pochopil som ze ked uz to vrzga/puka tak je neskoro cokolvek robit... napriklad to nemoze byt koli zvysenemu prasnemu prostrediu? nejake ciastocky sa dostali kam nemali a teraz to robi lomoz... dik za to vyskusam, ale ci to bude pukat neviem.. samovolne sa mi to este velmi nepodarilo vyvolat.. obcas to pukne obcas nie.. Citovat
PnR Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 uz sa to neda vydrzat :( robi to skoro vkuse ked idem pomalsie.. vsetci sa na parkovisku otacaju a ja sa bojim ze necham napravu niekde.. skusal som s tym kyvat ale znizeny podvozok a dazd nejak zabranili tomu aby som sa strcil pod auto ale: 1. ked som s nim kyval na strany tak rychlejsie, nevrzgalo, az ked som ho pustil slo to uz iba na \"zotrvacnost\" vrzlo si. 2. ked som pritlacil v kufri vrzlo si niekde v strede zvysok mierne na stranach myslite ze to mam odniest do servisu a rozlucit sa s usporami? [upravil dne 18.6.2008 PnR] Citovat
Kekros Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 mně vrže pérování, ale jestli ti to pomůže Citovat
PnR Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 skusis opisat ako a kedy ti to robi? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Nuz myslim, ze takhle ti nikdo neporadi. Na zadni naprave mas XXX veci, co by ti mohli vrzat. Od tlumicu az po ramena. Ja nevim, mal by si ist proste pod auto a pocuvat, inac sa do asi neda... Najlepsie by bolo, keby si mohol ist niekde nad jamu. Citovat
PnR Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 jj ved uz spekulujem kde sa da tak zastavit aby som tam videl.. Citovat
PnR Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 ok chlapci.. tak konecne som nasiel miesto kde sa to dalo spravit. vliezol som pod auto a silno som pocuval.. naozaj je tazke lokalizovat odkial to islo.. v kazdom pripade som prestriekal wd40tkou kazdu srubku alebo potencionalny spoj kde by to mohlo robit. zdalo sa mi ze to ide odniekial spred rezervy.. neviem co je pred nou tam som az nevidel Citovat
Guest Mates 306 combi Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Mam podobny problem...ale zatim to u me vypada ze to delalaji zadni pakny...po procisteni brzdy vse na chvily ustalo....kazdopadne ty maznice si musim nechat udelat jako malou prevenci...jeste si vyskousej jestli ti to vrze stejne kdyz mas zatazenou rucku a kdyz ne...protoze to timto způsobem jsem na to vlastne prisel ja.... Citovat
EXI.60 Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 A sem na forum nejde nějak vložit zvuk,nebo na nějaké jiné stránky.Kdyby to někdo slyšel,tak by se na to určitě přišlo.nahraj to třeba mobilem,kamerou a vlož to někam na jíné stránky a sem stačí dát odkaz.Každej si to potom doma přehraje a poradí. [upravil dne 20.6.2008 EXI.60] Citovat
PnR Odesláno 20. červen 2008 Autor Odesláno 20. červen 2008 wau to mi nenapadlo.. zajtra vyskusam Citovat
PnR Odesláno 21. červen 2008 Autor Odesláno 21. červen 2008 http://www.youtube.com/watch?v=J4UJA62-a9c Ak budete pocuvat dobre tak budete pocut aj vrzganie aj pukanie... najprv bolo to pukanie, neskor sa pripojilo vrzganie.. Citovat
chotemicak Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Asi bych to typnul na jehlová ložiska v ramenech. Zkus tam navrtat maznice a natlačit vazelínu. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 To jsou dnes věci--za pár let bude mechanik opravovat doma přes book :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.