tomingo Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Původně zaslal: RaCes ...teda ani newem ci tam mam taku kontrolku kedze to mam uplne ze zakladna vybava... Kontrolka dobíjania nie je príplatková výbava Citovat
RaCes Odesláno 16. červen 2008 Autor Odesláno 16. červen 2008 no ndes som absolvoval 3 merania..... na prvom secko v poriadku....na druhom a tretom uz alterantor dobijal kedy chcel...a to co si pisal PASTOREK ze to budi cez ziarovku je blbost lebo alternator sa budi len raz a to ked je novy....a na 106kach to nema nic spolocne s kontrolkou teda to ze by ten obvod isel cez nu ... to iba na oploch to tak funguje ze je to poistka ta ziarovka.....toto som sa dnes dozvedel....takze podla seckeho by to maly byt uhliky v starteri....koncom tyzdna to ide do servisu uvidisa co s tym...zatial sa na nom da behat ale ktovie dokedy.... takze asi tak Citovat
pastorek Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Původně zaslal: RaCes ...a to co si pisal PASTOREK ze to budi cez ziarovku je blbost lebo alternator sa budi len raz a to ked je novy....a na 106kach to nema nic spolocne s kontrolkou teda to ze by ten obvod isel cez nu ... ....takze podla seckeho by to maly byt uhliky v starteri.... Ak ti to o tom budení a kontrolke hovorili v tom servise, tak tam viac nechoď lebo nevedia o čom hovoria. Pri zapnutom kľúčiku opri ten tenký káblik z alternátora o kostru a bude svietiť kontrolka nabíjania. Ak ti povedali že sú vadné uhlíky v štartéri a to ti spôsobuje vybíjanie batérie... To ani nekomentujem. Takú kravinu som nepočul už dávno. [upravil dne 16/6/08 pastorek] Citovat
RaCes Odesláno 16. červen 2008 Autor Odesláno 16. červen 2008 pastorek ktory kabel ?tento co je zakruzkovany ? [upravil dne 16.6.2008 RaCes] Citovat
pastorek Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Ten tenký. Pri zapnutí kľúčiak by na ňom malo byť cca 10V. Pri tom hrubšom by malo byť označenie B+ a ide priamo na baterku a nameráš na ňom napätie batérie. Ten tenký ide cez regulátor na uhlík a krúžok rotora. Druhý uhlík je pripojený na kostru. Toto platí pre všetky alternátory so zabudovaným regulátorom s držiakom uhlíkov. Odličné zapojenie majú iba alternátory s oddeleným regulátorom alebo špeciálne prevedenia. áno, ten zakrúžkovaný. [upravil dne 16/6/08 pastorek] Citovat
khoobo Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 ....takze podla seckeho by to maly byt uhliky v starteri.... Ak ti povedali že sú vadné uhlíky v štartéri a to ti spôsobuje vybíjanie batérie... To ani nekomentujem. Takú kravinu som nepočul už dávno. [upravil dne 16/6/08 pastorek] Tak to je fakt hlaska dna. Citovat
VenaS Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Ta žárovička v kontrolce může být klidně prasklá. Citovat
pastorek Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Dík že si napísal aj to kde bola chyba. Mnohý to nerobia. Citovat
RaCes Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 no sak jasne ze som na pisal takt o ma byt..len to trvalo dlhsie lebo az teraz sa mi na to pozreli..... a ze regulator v alternatore no pekne.... a samozrejme momentalne to nemaju na slovensku nikde na sklade...a udajne ani v nemecku na sklade.....ale tak podarilo sa mi to zohnat cez iny servis a maju to v cechach na sklade..takze u vas sa najde secko.. zajtra by mi to malo prist...tak uvidime... Citovat
lordlacik Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Kame prosím Ťa vlož aj popis k tým číslam budíkov. Väčšinu ovládam, ale niečo nie. Citovat
Kame Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Tak te je ten popis... našiel som to len v takejto podobe... Ja mám popis po nemecky :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.