Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caucau

pekne prosim koupil jsem si xenony HID 6000K H7 namontoval do sve peugeot 406 1.8i 16v rv.1996 - old model

a mam takovy problem vubec nevim kam mam uchytit ty vysokonapetova trafa a jak :(

prosim poradte mi nekdo dekuji

ps: sviti opravdu moc nadherne :)

Odesláno
Původně zaslal: QiBoN

caucau

pekne prosim koupil jsem si xenony HID 6000K H7 namontoval do sve peugeot 406 1.8i 16v rv.1996 - old model

a mam takovy problem vubec nevim kam mam uchytit ty vysokonapetova trafa a jak :(

mam to same co ty i motor amam to sroubech od svetel , vecer hodim foto

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

caucau

mam to same co ty i motor amam to sroubech od svetel , vecer hodim foto

no viborne budes moc hodnej protoze ja si nad tim lamu hlavu skoro celel odpoledne a nemuzu na to prijit :(

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Zkus Hledání a zadat slovo xenony. Je tam dost příspěvků jako například TADY. Snad je to ono a pomůže ti to. ;)

Tenhle navod znam ale nevim presne jak je to tam uchycene a obrazek je tam jen z jedne strany :( a z celeho tematu nejsem nejak moudry :(

Pe.Tr ma stejne auto typ i motor tak mi to hodne pomuze

Pe.Tr : posli mi prosim to foto a kde kam jak udelat diru nebo jak to mas pridelane ... dekuji

[upravil dne 13.6.2008 QiBoN]

Odesláno

Původně zaslal: OK406

Zkus Hledání a zadat slovo xenony. Je tam dost příspěvků jako například TADY. Snad je to ono a pomůže ti to. ;)

Tenhle navod znam ale nevim presne jak je to tam uchycene a obrazek je tam jen z jedne strany :( potreboval bych primo pomoc jak na to :)

Pe.Tr : posli mi prosim to foto a kde kam jak udelat diru nebo jak to mas pridelane ... dekuji

Takto je jiná.

Odesláno

a este se chci zeptat ted tata plasi ze to mam nejak blbe zapojene .. jak tam jsou dve zarovky tak jsem to zapojil misto tech krajnich (dal od stredu vozu) a ty vnitrni se rozsviti vice kdyz dam dalkove (bliz k stredu a jsou zlute) ..?

Odesláno

a este se chci zeptat ted tata plasi ze to mam nejak blbe zapojene .. jak tam jsou dve zarovky tak jsem to zapojil misto tech krajnich (dal od stredu vozu) a ty vnitrni se rozsviti vice kdyz dam dalkove (bliz k stredu a jsou zlute) ..?

blíž ke středu jsou dalky , maš to ok.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...