QiBoN Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 caucau pekne prosim koupil jsem si xenony HID 6000K H7 namontoval do sve peugeot 406 1.8i 16v rv.1996 - old model a mam takovy problem vubec nevim kam mam uchytit ty vysokonapetova trafa a jak prosim poradte mi nekdo dekuji ps: sviti opravdu moc nadherne Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: QiBoN caucau pekne prosim koupil jsem si xenony HID 6000K H7 namontoval do sve peugeot 406 1.8i 16v rv.1996 - old model a mam takovy problem vubec nevim kam mam uchytit ty vysokonapetova trafa a jak prosim poradte mi nekdo dekuji ps: sviti opravdu moc nadherne mam to same co ty i motor amam to sroubech od svetel , vecer hodim foto Citovat
QiBoN Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: QiBoN caucau pekne prosim koupil jsem si xenony HID 6000K H7 namontoval do sve peugeot 406 1.8i 16v rv.1996 - old model a mam takovy problem vubec nevim kam mam uchytit ty vysokonapetova trafa a jak prosim poradte mi nekdo dekuji ps: sviti opravdu moc nadherne mam to same co ty i motor amam to sroubech od svetel , vecer hodim foto no viborne budes moc hodnej protoze ja si nad tim lamu hlavu skoro celel odpoledne a nemuzu na to prijit Citovat
OK406 Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Zkus Hledání a zadat slovo xenony. Je tam dost příspěvků jako například TADY. Snad je to ono a pomůže ti to. Citovat
QiBoN Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: OK406 Zkus Hledání a zadat slovo xenony. Je tam dost příspěvků jako například TADY. Snad je to ono a pomůže ti to. Tenhle navod znam ale nevim presne jak je to tam uchycene a obrazek je tam jen z jedne strany a z celeho tematu nejsem nejak moudry Pe.Tr ma stejne auto typ i motor tak mi to hodne pomuze Pe.Tr : posli mi prosim to foto a kde kam jak udelat diru nebo jak to mas pridelane ... dekuji [upravil dne 13.6.2008 QiBoN] Citovat
OK406 Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: QiBoN Původně zaslal: OK406 Zkus Hledání a zadat slovo xenony. Je tam dost příspěvků jako například TADY. Snad je to ono a pomůže ti to. Tenhle navod znam ale nevim presne jak je to tam uchycene a obrazek je tam jen z jedne strany potreboval bych primo pomoc jak na to Pe.Tr : posli mi prosim to foto a kde kam jak udelat diru nebo jak to mas pridelane ... dekuji Takto je jiná. Citovat
QiBoN Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 a este se chci zeptat ted tata plasi ze to mam nejak blbe zapojene .. jak tam jsou dve zarovky tak jsem to zapojil misto tech krajnich (dal od stredu vozu) a ty vnitrni se rozsviti vice kdyz dam dalkove (bliz k stredu a jsou zlute) ..? Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 takže slíbene foto,ale je to mobilem tkže kvalita nic moc prava strana Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: QiBoN a este se chci zeptat ted tata plasi ze to mam nejak blbe zapojene .. jak tam jsou dve zarovky tak jsem to zapojil misto tech krajnich (dal od stredu vozu) a ty vnitrni se rozsviti vice kdyz dam dalkove (bliz k stredu a jsou zlute) ..? blíž ke středu jsou dalky , maš to ok. Citovat
QiBoN Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 viborne PeTr mooc dekuji zapojeno pridelano sviti viborny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.