Zrzecek Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Ahoj dneska jsem dával auto do servisu a nevedel jsem že to S je na servisní kod a změnil jsem si ten svůj a teď nefunguje ani jeden...Poraďte jak NEJLEVŇEJI se to dá opravit???Bude stačit jen nové čerpadlo???Kolik to koštuje???Je to 2,5 TD 96 PLS poraďte mi. NUTNĚ to auto potřebuju. Citovat
Fusion Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Nerad bych kecal ale mám dojem že jedině do servisu s tím. Nepamatuju že by to někdo doma opravoval. Citovat
Zrzecek Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 V servisu to právě je ale né v peugotu, a u nich peugotaku za to chcou 20 táců...Což se mi zdá zbytečně moc. Citovat
Zrzecek Odesláno 14. červen 2008 Autor Odesláno 14. červen 2008 Takže rada, pokud si to na dieslu poděláte a komplet zablokujete tak stačí vyskratovat přes baterku čerpadlo a imo se vymaže a zůstane poslední uložený kód.Pokud ani ten kód neznáte tak to jste pěkně v p...eli ale takhle to funguje... Baaaj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.