VenaS Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Mam taky P106 1,1 44 kW, na technický mi řekli, že mám totálně vyřízený čepy obou ramen a musím je vyměnit. Čep je v rameni zalisován a v těhlici sevřen šroubem. Už jste je někdo měnil? Nechce se mi věřit, že jsou do ramene pouze zalisovaný a už nijak zajištěný. Prodávají se kompletní ramen, ale i samotné čepy, takže vyměnit by to asi mělo jít. Díky za rady. Citovat
Peti Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 no čepy máš tak 200-300za kus a rameno tak 3000-4000 za kus tak si to dobře rozmysly.Radši si kup jen ty čepy a k tomu třeba i ty silentbloky na ramena,pokud ty ramena nemáh ohnutý třeba od nehody.Rozhodně to bude levnější a myslim si že s vylisováním nebude problém to ti někdo udělá za pár korun. Citovat
VenaS Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Jasně že mě zajmá levnější varianta, ramenům jinak nic není, jde mi o postup při rozlisování a opětném zalisování nových čepů a co všechno je k tomu potřeba. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: VenaS Jasně že mě zajmá levnější varianta, ramenům jinak nic není, jde mi o postup při rozlisování a opětném zalisování nových čepů a co všechno je k tomu potřeba. Jestliže sis silentbloky neměnil a nemáš k dispozici lis--nechej si to udělat v malé opravně,když si ramena sundáš sám,nebude to taková pálka [upravil dne 13/6/08 ozzy1956] Citovat
Peti Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Jasně sundej si je doma.hod je do auta a odvez je někam kde mají lis a tam ti to vyměněj za babku a bude to fik-fik.Nevím jak seš zručnej,ale není to složitý. Citovat
west Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Hlavně radim nekupovat čep zn starline!!!!!!!.Radim připlatit trěba moog jsou sjupr!!!!! Citovat
west Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Hlavně radim nekupovat čep zn starline!!!!!!!.Radim připlatit trěba moog jsou sjupr!!!!! Citovat
VenaS Odesláno 16. červen 2008 Autor Odesláno 16. červen 2008 Ramena už mám venku, podařilo se i sundat staré čepy (byly fakt úplně v háji), šloto snadněji než jsem čekal, na zalisování nových už jsem domluvenej s jedním mechanikem. Dám vědět jak to dopadlo. Citovat
Lentilka Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 taky by mě to zajímalo, mám v haji prave rameno asi Citovat
VenaS Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Už je to hotové, čepy v obou ramenech byli zalisované za 5 minut, montáž na auto asi hodinku a půl. Trochu jsem se toho obával, ale šlo to velmi dobře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.