Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám taky dva lístečky. Rád je přenechám někomu kdo je využije. Problém je, že dnes o půl páte končím v práci. Pak se budu ještě chvilku motat v Praze a pak frčim do Bratislavy. Takže jediné možné předání je dnes po půl páté v Praze nebo někde po cestě d Bratislavy.

Odesláno

Po půl pátý v Praze kde? Pokud nevymyslíme nic lepšího, nebo se někdo neozve s kým by ses potkal po cestě, můžu je vzít k sobě a pak případnýmu zájemci předat na místě.

Odesláno

Taky možnost pro případné zájemce. Díky

Tak dělam na Pankráci... asi půjdu pokoupit nějaký proviant a pak jedu do obchodního centra Letňany mojí milé pro botičky.

Odesláno

Aj, sakra, to je zrovna druhá strana Prahy :nevim Ani ten Pankrác není moc ideál. V práci skončím v pět a určitě hned potřebuju jet na Zbraslav. Pak bych se případně někam otočil. Kudy pojedeš na tu Bratislavu? Po D1? Co se potkat na sjezdu Modletice/Říčany?

Odesláno

Já právě nejsem zdejší, po Praze se nepohybuju moc dlouho takže takový pojem jako Modletice/Říčany mi nic neříká. Já se slepě orientuji podle toho, kam mi ukáže šipka. Z Letňan zase vyrazím ku centru a věřim, že buď mi to někam navede, nebo pojedu normálně po okruhu, magistrále, následně D1.

Odesláno

Jo, už jsem to našel na mapě... no myslim, že to bych zvládl. Ale vůbec nedokážu tíci čas, kdy tam budu. Docela spěchám ale určitě mi to dost zdrží - myslím ty Letňany a hlavně doprava kolem páte hodiny tady nebude žádný med.

Odesláno

Jsem schopnej tam bejt do půl hoďky od doby, kdy mi dáš echo. Klidně chvilku počkám, ať tě zbytečně nezdržuju. Číslo na mě 724 919 796, nějak pošli SMS nebo cinkni až si budeš myslet že by si tam zhruba za tý půl hoďky mohl bejt a vyrazím.

Doprava teď bude asi opravdu výživná, takže bych to viděl někdy mezi sedmou až osmou :)

Jak sjedeš z dálnice, tak hnedle za sjezdem je kruháč. Na něm vezmeš první doprava, a tam už se nějak najdem.

Odesláno

Takže JardaJarda se s tebou nějak spojí k večeru. Čili se domluvíme tak, že tě kontaktuju až pojedu s Prahy ale fakt nedokážu odhadnout, kde bych tě měl dát znamení. Někde na Chodově třeba? Pokud teda nebude dálnice stát... Nerad bych zdržoval teba ale zároveň bych se nerad zdržoval já, víš. Tak zkus odhadnout ty, znalý prostředí, kde bych se tě měl ozvat za normálních podmínek a plynulého provozu.

Odesláno

Nejsem si úplně jistej, kudy tě dopravní značení z Letňan na dálnici protáhne. Doufám že přes Průmyslovou na Jižní spojku a pak D1. V tý situaci bych jako správnej viděl ten okamžik, kdy budeš najíždět na Jižní spojku.

Teoreticky by tě to mohlo poslat ještě přes Holešovice na magistrálu a přes Nuselák na dálnici - pokud by ses vyskytnul na nějakým hodně velkým mostě, tak v ten okamžik mi dej zase vědět :)

Odesláno

Jestli myslíš Nuselák, tak ten znám. Jak říkám takové ty hlavní tahy tu znám... Sázím na jistotu - Holešovice, ale to bude asi dost plno. Po jižní spojce taky jezdím. No nějak se domluvíme. Ale doufám, že to nebude v 7 - 8 jak říkáš. Max v devět chci už být v BA. No nějak pořešíme.... tak dovidenia.:papa

Odesláno

Gargamel - z Pankráce do Blavy přes Letňany je zajímavá nábližka, Ty musíš svou pololvičku opravdu milovat (já bych teda v pátek odpoledne takovou oběť poskytl jen pod slibem splnění mých nejtajnějších snů - jinak bych jí ty botky zakoupil v některém jiném obchodním centru (Chodov, Čestlice), kde jistě je prodejna stejného prodejce jako v Letňanech)

Odesláno

Jsou ty dva listky jeste volny?? Bere je nekdo do Brna? Kamos s pritulkou se rozhodli, ze by sli taky, tak pokud jsou listky volny, tak by je vzal.. Diiiky

Odesláno

f3Rd@: viz můj příspěvek, kterej sem teď právě sepsal a odeslal - ZDE

Jeden mám určitě, další dva možná budou. Zjistím ale až někdy ráno, nevím přesně. Dal bych vědět.

Takže pokud to vyjde, máš zájem o dva? Kdyby ne, vezmeš aspoň ten jeden, nebo v tom případě nic?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...