Oskar Odesláno 22. únor 2004 Odesláno 22. únor 2004 Nesetkal jste se někdo se závadou u motoru na 405 GLi 1.6l jednobodové vstřikování po zahřátí na teplotu 80°C začne při akceleraci poškubávat ( někdy má snahu střílet do sání ). Provedl jsem výměnu řídící jednotky za stejný typ (Magneti Marelli G 6.10). Nové zapalovací kabely a svíčky - Champion, provedená výměna vstřikovacího ventilu, nastaven tlak palivové soustavy na předepsanou hodnotu, nechal jsem změřit CO, které bylo v normě, palivový filtr nový, benzinové čerpadlo vyměněno za jiné. Pokud motor je studený má perfektní akceleraci. V 70°C spadnou otáčky na stanovenou mez a po dosažení provozní teploty motor ji nemá takový výkon. Při řazení dochází ke škubání a to v rychlostech od 40 do 60 km/h. Dokáže mi někdo poradit??? Citovat
Oskar Odesláno 20. červenec 2004 Autor Odesláno 20. červenec 2004 Pro ty, které zajímá co tuto závadu zapřičinilo byla voda v nádrži. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.