CZBios Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 ahoj všem, chtěl jsem se zeptat. Auto mi přestalo startovat. v Baterii bylo málo elektrolytu, dolil jsem destilku a auto začalo startovat ještě víc líně. Tak jsem si půjčil dobíječku. Měl jsem na ní baterii od včerejších 1400 do dnešních 700. Stačí to? Auto sice chytne, ale strašně líně. Musím zatůrovat, aby se chytlo jinak to chcípne. díky. Citovat
Guest servisman Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 není už baterka stará ?? i po nabití nemusí býti OK Citovat
Guest servisman Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 taky může to být startér uhlíky,tchánovi to vybíjelo baterku čili i zkratovalo při startu Citovat
CZBios Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: honza406 taky může to být startér uhlíky,tchánovi to vybíjelo baterku čili i zkratovalo při startu To doufám že ne. výměna a nákup je drahý. Citovat
Guest servisman Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 někdy postačí jen vyměnit uhlíky,ale tchánovi se nechtělo až odrovnal startér a ten šel na repasi Citovat
CZBios Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: honza406 někdy postačí jen vyměnit uhlíky,ale tchánovi se nechtělo až odrovnal startér a ten šel na repasi a jak poznám, že je to špatně? resp. kolik stojí vyměnit uhlíky? Citovat
Guest servisman Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 nevím co je tam za startér ale podívat se na ně ,s OK406 jsme koukali na jeho startér u 406 něco se mu nezdálo.Prostě vyndat rozebrat očistit promazat a šlape dál. Někde jsou 2 nebo 4 uhlíky,jedině podle VIN kouknout do servuceboxu co tam je pokud není měněný Taky bych se podíval pokud jsi dobíjel mimo vůz zda.li jsou kontakty dobře dotažený na baterii a očištěný, Zkusil bych změřit napětí na baterce při startování [upravil dne 12/6/08 honza406] Citovat
CZBios Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 bohužel nemám čím změřit napětí na baterce... starté vím, že najdu někde vzádu za motorem. kde a podrobně. vůbec nevím. VIN mi servisbox nebere: ( Citovat
aaischa Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: CZBios bohužel nemám čím změřit napětí na baterce... starté vím, že najdu někde vzádu za motorem. kde a podrobně. vůbec nevím. VIN mi servisbox nebere: ( ku si za nekdy 99,- v akci nebo normoš nějakejch 199 multimetr este se ti mockrat hodi nabita baterka kolik má... kdyz startujes, nemela by jít určitě níž jak nějakejch cca 11V to by uz bylo dosti horší... ono i stačí jestli nabiješ a zapnes bez motoru svetla tak o okolik klesne.. napeti muze bejt dobry ale po zatizeni to spadne.. a jinak jestli nastartis tak ujet aspon 50km jestli nekam jedes a musi bejt celkem pouzitelne nabitá... Citovat
CZBios Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: CZBios bohužel nemám čím změřit napětí na baterce... starté vím, že najdu někde vzádu za motorem. kde a podrobně. vůbec nevím. VIN mi servisbox nebere: ( ku si za nekdy 99,- v akci nebo normoš nějakejch 199 multimetr este se ti mockrat hodi nabita baterka kolik má... kdyz startujes, nemela by jít určitě níž jak nějakejch cca 11V to by uz bylo dosti horší... ono i stačí jestli nabiješ a zapnes bez motoru svetla tak o okolik klesne.. napeti muze bejt dobry ale po zatizeni to spadne.. a jinak jestli nastartis tak ujet aspon 50km jestli nekam jedes a musi bejt celkem pouzitelne nabitá... ok, díky. testnu co nejdříve .) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.