Stifler Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Stifler Ty sis dal na přední dveře ofuky??? Já je mam v garáži. Musel jsem je z XSička sundat, byl to neskutečnej hukot a připadlo mi to ne moc užitečný. Zkoušel jsem s tím jet asi 160 a nic jinýho než obvykle jsem neslyšel, jediný co je problém je elektrika pravého okna, která se s tím nemůže nějak srovnat...je tam málo místa, budu to muset ještě nějak pořešit.... Mně v pravym okně vždycky jakoby v jednom místě zadrhlo sklo, když to jelo nahoru (dolu dobrý) a při vyšších rychlostech to hučelo jako sfiňa. Ikdyž já jezdil i víc než 160 km/h (po dálnicích). Citovat
jarajarda Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Stifler Ty sis dal na přední dveře ofuky??? Já je mam v garáži. Musel jsem je z XSička sundat, byl to neskutečnej hukot a připadlo mi to ne moc užitečný. Zkoušel jsem s tím jet asi 160 a nic jinýho než obvykle jsem neslyšel, jediný co je problém je elektrika pravého okna, která se s tím nemůže nějak srovnat...je tam málo místa, budu to muset ještě nějak pořešit.... Mně v pravym okně vždycky jakoby v jednom místě zadrhlo sklo, když to jelo nahoru (dolu dobrý) a při vyšších rychlostech to hučelo jako sfiňa. Ikdyž já jezdil i víc než 160 km/h (po dálnicích). No tak 200 jedu málokdy a sám jsi viděl kolik to při tom točí, takže.... Citovat
Stifler Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda Klidně přivez GTI, není problém, teď mám u baráku Marlinova Bawce:D:D:D:D:D:D:D ..... No, já asi těžko něco přivezu, že ano... Ale až to pujde, tak to tak asi dopadne, tak se těš. Citovat
Stifler Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda No tak 200 jedu málokdy a sám jsi viděl kolik to při tom točí, takže.... Teď máš lepší kola.... Citovat
jarajarda Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: jarajarda No tak 200 jedu málokdy a sám jsi viděl kolik to při tom točí, takže.... Teď máš lepší kola.... Ale nemůžu je dát na auto:( Citovat
Stifler Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Stifler Teď máš lepší kola.... Ale nemůžu je dát na auto:( Neboj, až dáš do kupy tu zadní nápravu, tak tam polezou samy. [upravil dne 13/6/08 Stifler] Citovat
Marlin Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: jarajarda Folie 2500,- s atestem, propustnost světla 18%. Přední okna bez fólií, alespoň prozatím, ještě nevím jestli dám třeba 50%. Drží pěkně, kvalitní práce, pouze na jednom místě jsou malé rýhy, ale toho si \"fóliář\" nevšiml (vada v matroši) a omluvil se, předělá mi to v týdnu. Tak to se zdá bejt solidní. Asi o tom budu výhledově na GTičko taky uvažovat. Klidně přivez GTI, není problém, teď mám u baráku Marlinova Bawce:D:D:D:D:D:D:D (mimochodem jeho BMW nahradilo dnes (včera..) v divadelním představení Trabanta, kterého nesehnali, to by mne zajímalo, o čem to svědčí......:D:D:D (ne, auto jede jako sviňa, ale nechtěl bych z něj vystupovat 20x za den, když člověk sedí na podlaze:D ale jiný pocit z jízdy:) ) jo a jeste jsme zapomnel, nech zafoliovat zadni okna Citovat
Stifler Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: Marlin jo a jeste jsme zapomnel, nech zafoliovat zadni okna Čert a Marlin nikdy nespí. Citovat
Marlin Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Marlin jo a jeste jsme zapomnel, nech zafoliovat zadni okna Čert a Marlin nikdy nespí. ty jsi cert teda jo Citovat
Stifler Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Marlin jo a jeste jsme zapomnel, nech zafoliovat zadni okna Čert a Marlin nikdy nespí. ty jsi cert teda jo No, asi to tak už bude. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.