buml Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Tak beataci a beatacky, kdopak dneska take jako ja, navstivil Rockovou pumpu radia Beat na Zape v Krci? [upravil dne 11/6/08 buml] Citovat
Guest servisman Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 podle denních světel je to jasné Citovat
Medvěd Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Možná bych si žádal objasnění a) to se chlubíš, žes na té pumpě byl b) nebo si stěžuješ, že zatímcos seděl na výše jmenované pumpě na oné místnosti, tak Ti nějaký fanatický přívrženec tohoto média umístil logo na kapotu (a ještě k tomu KŘIVĚ). Pokud je správně b), pak se nevztekej, ale zítra si sjednej schůzku s reklamním manažerem a snaž se ho přinutit k sepsání smlouvy s pro Tebe zajímavou měsíční částkou za propagaci rádia po Praze Citovat
buml Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Možná bych si žádal objasnění a) to se chlubíš, žes na té pumpě byl b) nebo si stěžuješ, že zatímcos seděl na výše jmenované pumpě na oné místnosti, tak Ti nějaký fanatický přívrženec tohoto média umístil logo na kapotu (a ještě k tomu KŘIVĚ). Pokud je správně b), pak se nevztekej, ale zítra si sjednej schůzku s reklamním manažerem a snaž se ho přinutit k sepsání smlouvy s pro Tebe zajímavou měsíční částkou za propagaci rádia po Praze mysleno to bylo tak, ze me zajima, kdo jeste byl na teto akci a nevim proc bych mel jet podepisovat nakou smlouvu, kdyz uz sem za to darek dostal;) navic samolepku vozim jiz nekolik let, takze ais tak. A jinak si tedy asi budu muset podepsat smlouvu take s PC ktereho samolepku stale vozim:D PS pro mene chapave jsem radsi text upravil. Doufam ke spokojenosti. [upravil dne 11/6/08 buml] Citovat
Dundee Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 buml: Jak moc trvanlivej je ten výtvor na kapotě? Vypadá to o něco efektivněji než ta malá nálepka;) Navíc budu asi muset občas zapnout rádio v autě, aby mi takovýhle akce neutíkaly:( Citovat
buml Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Dundee buml: Jak moc trvanlivej je ten výtvor na kapotě? Vypadá to o něco efektivněji než ta malá nálepka;) Navíc budu asi muset občas zapnout rádio v autě, aby mi takovýhle akce neutíkaly:( je to vodou smejvatelna barva, takze max druha mycka a neni po tom ani pamatka, delaj tuhle akci kazdej rok a muzes a nemusis si to nechat, ale vzdy kdyz prijedes dostanes darek a jeste si muzes nechat neco zahrat na prani. Ja si dneska vybral CD zelenou edici Dila ceskych mistru. Prej to zacnou delat ve vsech regionech kde vysilaj. Citovat
Medvěd Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Medvěd Možná bych si žádal objasnění a) to se chlubíš, žes na té pumpě byl b) nebo si stěžuješ, že zatímcos seděl na výše jmenované pumpě na oné místnosti, tak Ti nějaký fanatický přívrženec tohoto média umístil logo na kapotu (a ještě k tomu KŘIVĚ). Pokud je správně b), pak se nevztekej, ale zítra si sjednej schůzku s reklamním manažerem a snaž se ho přinutit k sepsání smlouvy s pro Tebe zajímavou měsíční částkou za propagaci rádia po Praze mysleno to bylo tak, ze me zajima, kdo jeste byl na teto akci a nevim proc bych mel jet podepisovat nakou smlouvu, kdyz uz sem za to darek dostal;) navic samolepku vozim jiz nekolik let, takze ais tak. A jinak si tedy asi budu muset podepsat smlouvu take s PC ktereho samolepku stale vozim:D PS pro mene chapave jsem radsi text upravil. Doufam ke spokojenosti. [upravil dne 11/6/08 buml] Sorry, no - vždyť jsem zas tak moc neřekl, ne??? Já, ovlivněn několika příspěvky z poslední doby, kdy si pisatelé stěžovali, že jejich autíčku někdo na parkovišti dělá šrámy a jiné bolístky, měl jen strach, že jsi taky postiženej - a ono to bylo schválně. Tak to je O.K. - sorry Citovat
Mila_S Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Mno, já radio Beat poslouchám docela pravidelně, o té akci jsem věděl, ale z druhé strany - je mi to u prdele, zásadně nereaguju na takovéhle akce, a přesto, že jsem dnes po Jižní spojce kolem Zappy min 2x jel, tak jsem se tam nezastavoval, mámť odpor k masovým a organizovaným akcím (ti co mě znají vědí, a jedině minisrázek DJbán je výjimkou ... ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.