Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Možná bych si žádal objasnění

a) to se chlubíš, žes na té pumpě byl

b) nebo si stěžuješ, že zatímcos seděl na výše jmenované pumpě na oné místnosti, tak Ti nějaký fanatický přívrženec tohoto média umístil logo na kapotu (a ještě k tomu KŘIVĚ).

Pokud je správně b), pak se nevztekej, ale zítra si sjednej schůzku s reklamním manažerem a snaž se ho přinutit k sepsání smlouvy s pro Tebe zajímavou měsíční částkou za propagaci rádia po Praze

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

b) nebo si stěžuješ, že zatímcos seděl na výše jmenované pumpě na oné místnosti, tak Ti nějaký fanatický přívrženec tohoto média umístil logo na kapotu (a ještě k tomu KŘIVĚ).

Pokud je správně b), pak se nevztekej, ale zítra si sjednej schůzku s reklamním manažerem a snaž se ho přinutit k sepsání smlouvy s pro Tebe zajímavou měsíční částkou za propagaci rádia po Praze

mysleno to bylo tak, ze me zajima, kdo jeste byl na teto akci a nevim proc bych mel jet podepisovat nakou smlouvu, kdyz uz sem za to darek dostal;) navic samolepku vozim jiz nekolik let, takze ais tak. A jinak si tedy asi budu muset podepsat smlouvu take s PC ktereho samolepku stale vozim:D

PS pro mene chapave jsem radsi text upravil. Doufam ke spokojenosti.

[upravil dne 11/6/08 buml]

Odesláno

buml: Jak moc trvanlivej je ten výtvor na kapotě? Vypadá to o něco efektivněji než ta malá nálepka;) Navíc budu asi muset občas zapnout rádio v autě, aby mi takovýhle akce neutíkaly:(

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

buml: Jak moc trvanlivej je ten výtvor na kapotě? Vypadá to o něco efektivněji než ta malá nálepka;) Navíc budu asi muset občas zapnout rádio v autě, aby mi takovýhle akce neutíkaly:(

je to vodou smejvatelna barva, takze max druha mycka a neni po tom ani pamatka, delaj tuhle akci kazdej rok a muzes a nemusis si to nechat, ale vzdy kdyz prijedes dostanes darek a jeste si muzes nechat neco zahrat na prani. Ja si dneska vybral CD zelenou edici Dila ceskych mistru. Prej to zacnou delat ve vsech regionech kde vysilaj.

Odesláno
Původně zaslal: buml

Původně zaslal: Medvěd

mysleno to bylo tak, ze me zajima, kdo jeste byl na teto akci a nevim proc bych mel jet podepisovat nakou smlouvu, kdyz uz sem za to darek dostal;) navic samolepku vozim jiz nekolik let, takze ais tak. A jinak si tedy asi budu muset podepsat smlouvu take s PC ktereho samolepku stale vozim:D

PS pro mene chapave jsem radsi text upravil. Doufam ke spokojenosti.

[upravil dne 11/6/08 buml]

Sorry, no - vždyť jsem zas tak moc neřekl, ne???

Já, ovlivněn několika příspěvky z poslední doby, kdy si pisatelé stěžovali, že jejich autíčku někdo na parkovišti dělá šrámy a jiné bolístky, měl jen strach, že jsi taky postiženej - a ono to bylo schválně. Tak to je O.K. - sorry

Odesláno

Mno, já radio Beat poslouchám docela pravidelně, o té akci jsem věděl, ale z druhé strany - je mi to u prdele, zásadně nereaguju na takovéhle akce, a přesto, že jsem dnes po Jižní spojce kolem Zappy min 2x jel, tak jsem se tam nezastavoval, mámť odpor k masovým a organizovaným akcím (ti co mě znají vědí, a jedině minisrázek DJbán je výjimkou ... ) :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...