Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1.6 HDI Viete mi povedať aké funkcie majú snímače za turbom na plastovej trubici kde je snímač tlaku a snímač teploty?Dá sa odpojiť erg ventil aj na tomto motore bez ujmy na motore? Vymenil som turbo , ale auto stále nejde akosi dobre.Pri nizkych otáčkach .pri rozbehu dosť zadymí.Pred vymenou na diagnostike mi bolo povedaneé že je tam vysoký tlak a preto dymí.Koľko stojí snímač tlaku?A koľko váha vzduchu? Ďakujem.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Za kontrolu všeťkých výmenu dvoch a naprogramovanie 30 000 sk . Dnes som demontoval aj egr , vypláchol anamontoval spat .Našťastie neprepúšťa.Už zostáva len \"Fap\"

Odesláno

Kôli nadspotrebe a výkonu ( porovnávam to so ženinou 307 stým istým motorom).Ikeď viem že tá je ľahšia ,ale má dlhú prevodovku tak by to malo byť vcelu zrovnateľné .No a na mojej ešťe asi nebol menený fap predpokladám.Takže keby bol trochu pripchaný asi to má nejaký vplyv ?auto má cca160 000.

Odesláno
Původně zaslal: janou

Kôli nadspotrebe a výkonu ( porovnávam to so ženinou 307 stým istým motorom).Ikeď viem že tá je ľahšia ,ale má dlhú prevodovku tak by to malo byť vcelu zrovnateľné .No a na mojej ešťe asi nebol menený fap predpokladám.Takže keby bol trochu pripchaný asi to má nejaký vplyv ?auto má cca160 000.

Nemyslím, že by by to fap nejak výrazne ovplyvňoval. Pred regeneráciou je tiež pricpatý a cítiš rozdiel?

Odesláno

Nejak veľký nie ale je ,hlavne po .Auto je živšie.Osobne si myslím že ten môj asi nie je uplne ok,keď sa jazdilo na vadných vstrekovačoch a auto dosť dymilo?Ja osobne cca 20 000

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...