janou Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 1.6 HDI Viete mi povedať aké funkcie majú snímače za turbom na plastovej trubici kde je snímač tlaku a snímač teploty?Dá sa odpojiť erg ventil aj na tomto motore bez ujmy na motore? Vymenil som turbo , ale auto stále nejde akosi dobre.Pri nizkych otáčkach .pri rozbehu dosť zadymí.Pred vymenou na diagnostike mi bolo povedaneé že je tam vysoký tlak a preto dymí.Koľko stojí snímač tlaku?A koľko váha vzduchu? Ďakujem. Citovat
jozo11112 Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 mam taky isty problem vymenil som uz asi vsetko a auto je stale lenive tak ked nieco zistis ti tak daj vediet cau Citovat
janou Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 Po tomto članku som vymieňal dva vstrekovače .Dymenie prestalo a aj je živšie. Citovat
janou Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 Za kontrolu všeťkých výmenu dvoch a naprogramovanie 30 000 sk . Dnes som demontoval aj egr , vypláchol anamontoval spat .Našťastie neprepúšťa.Už zostáva len \"Fap\" Citovat
AnotherOne Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Tak to je riadna pálka. Kvôli čomu ten EGR a FAP? Citovat
janou Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 Kôli nadspotrebe a výkonu ( porovnávam to so ženinou 307 stým istým motorom).Ikeď viem že tá je ľahšia ,ale má dlhú prevodovku tak by to malo byť vcelu zrovnateľné .No a na mojej ešťe asi nebol menený fap predpokladám.Takže keby bol trochu pripchaný asi to má nejaký vplyv ?auto má cca160 000. Citovat
janou Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 Egr je na pravo pod vzduchovým filtrom vzadu Citovat
AnotherOne Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Původně zaslal: janou Kôli nadspotrebe a výkonu ( porovnávam to so ženinou 307 stým istým motorom).Ikeď viem že tá je ľahšia ,ale má dlhú prevodovku tak by to malo byť vcelu zrovnateľné .No a na mojej ešťe asi nebol menený fap predpokladám.Takže keby bol trochu pripchaný asi to má nejaký vplyv ?auto má cca160 000. Nemyslím, že by by to fap nejak výrazne ovplyvňoval. Pred regeneráciou je tiež pricpatý a cítiš rozdiel? Citovat
janou Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 Nejak veľký nie ale je ,hlavne po .Auto je živšie.Osobne si myslím že ten môj asi nie je uplne ok,keď sa jazdilo na vadných vstrekovačoch a auto dosť dymilo?Ja osobne cca 20 000 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.