orlando1 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Chtěl bych Vás poprosit, abyste se podívali na sve 306-ky (1.6i r.v.98) jestli máte někdo na hadici od kompresoru ke chladiči klimy (na straně u kompresoru) stejný spoj, jako je na fotce, nemůžu ji nikde sehnat. Nevím totiž, jestli to nějaký dobrák přede mnou nepředělal, tudíž, jestli má smysl ji vůbec shánět. Děkuji za pomoc. Citovat
pastorek Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Neviem čo na to majitelia 306tiek ale mne to pripadá ako úplne normálna tlaková hadica i s holenrom na trubke. Ak zháňaš toto tak sa popýtaj na hydraulické hadice. Citovat
orlando1 Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Právě že hadici s takovým koncem nemůžu sehnat, starou ani novou, ten opačný konec pasuje Citovat
pastorek Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: orlando1 Právě že hadici s takovým koncem nemůžu sehnat, starou ani novou, ten opačný konec pasuje Je tam iný závit alebo iba je na iný kľúč?. Oplatilo by sa pohľadať v okolí bydliska firmu ktorá vyrába hydraulické hadice. Vedeli by ti vyrobiť na mieru i s koncovkami. Také firmy iste budú i u vás. Pri najhoršom sa dá koncovka na tej trubke vymeniť. [upravil dne 10/6/08 pastorek] Citovat
orlando1 Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Není tam vůbec žádný závit, je tam úplně jiná koncovka, už jsem našel 2 rozdílné, tu moji zatím ne Citovat
pastorek Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: orlando1 Není tam vůbec žádný závit, je tam úplně jiná koncovka, už jsem našel 2 rozdílné, tu moji zatím ne To čo je na tej fotke zakrúžkované je určite rozoberateľný spoj so závitom. Citovat
orlando1 Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 ten můj na fotce ano, ale žádnou takovou hadici se stejným koncem nemůžu sehnat Citovat
orlando1 Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Koupil jsem za 500,- jinou hadici s jiným koncem a v REPAXu (www.repax.cz) to nechám přelisovat, jiné řešení mě nenapadá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.