Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých mal by som jeden dotaz na kúpu auta jedná sa o Peugeot 607 2.2 HDI.....momentálne som majiteľom 406 1.9 TD (predtým ešte 206 1.9D)a zatiaľ som celkom spokojný ALE keď som zistil že si môžem dovoliť kúpiť aj 607 tak od vtedy mám červa v hlave;)....a stále tam chodí sem a tam. Najazdím ročné tak okolo 12 tisíc km, viem že to nie je veľa ale keď to auto je také super a myslím si že až také veľké zase nie je oproti 406 a čo sa týka poruchovosti tak to mi musíte povedať Vy majitelia 607-čiek....(v rodine máme autoservis takže bežné veci si urobím aj sám najväčšiu starosť mám o ten motor HDI.....čo som pozeral na nete tak väčšinou som našiel jedince ktoré mali nabehané od 180 do 250 tisíc....moja 460 ma tiež 250 tisíc a za posledný rok som na tom aute menil iba poistku za 5 sk:roker. Takže ak by ste mali dajaké postrehy napíšte.....dik.

PS: príklad: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lx1pee2qtf4d

Odesláno

Vsetko zavisi kto na tom jazdil a ako na tom jazdil. Ak mate servis tak isto vies ze niekedy auto ktore ma nalietanych 250000km je v lepsom stave ako auto na ktorom je 80000km. Vsetko zavisi od stastia. Poznam ludi ktory sa zbavily auta preto lebo za cely rok musel stale lietat po servise az nakoniec ho predal. Po dvoch rokoch sa stretol s majitelom ktoremu ho predal a ten si ho nevedel vynachvalit ze tak bezporuchove auto davno nemal. takze moc nenavyberas. Ja tiez v auguste idem kupit 607 a stale neviem ci 2.2 alebo 2.7. Uvidime co bude dobre na trhu a potom sa rozhodnem.

Odesláno

Můj názor: 607 2.2HDI 98kW je velký, pohodlný, prostorný a tichý (záleží hlavně na gumách) auto. Motor není asi tak ždímanej, když z něj ve faceliftovaný verzi vytáhli tuším 125kW, tudíž by mohl celkem dost vydržet a pokud má navíc automatickou převodovku, tak je motor ještě více ušetřen různých rázů a necitlivých nohou na spojce a tudíž by mohl vydržet opravdu hodně tisíc kilometrů. Nejhorší strach je ohledně FAP filtru, ale jelikož vydrží zhruba 90tis km, tak to zase tak hrozný není.

Jediný co mne osobně tak trochu štve, jsou široký přední sloupky a tudíž horší výhled do zatéček, ale jde si na to celkem lehce zvyknout.

No jak bych to řekl, je to auto......nasedni, najeď na dálnici, zapni tempomat a nezapomeň se držet volantu:D:D.

Žádnej závodník to není, ale na závody si člověk taky nebude kupovat 607 2.2HDI:mrk.

Na dálnici povolenejch 130km/h udělá a nepovolenejch 190km/h taky zvládne (a navíc se auto chová stejně a hluk v kabině taky o moc větší není......jenom ta krajina za okýnkama trošku rychleji utíká:D).

Jinak.....musím třikrát zaťukat........za naší 607 měníme jenom spotřební materiál (kotouče, destičky, stabilizační tyčky zadní nápravy, při 100tkm komplet rozvody s vodní pumpou a tak). Jediný co v poslední době odešlo, bylo jedno z parkovacích čidel.

Jinak přilnavost k vozovce je velice slušná za všech podmínek a utrhnout:D:D auto na suchý silnici asi ani nejde...taky s 225-kama gumama co na tom z výroby jsou se člověk nemůže divit.

Ale osobně bych šel do modelu s menším počtem tis. km na hrbu. Ten v odkazu na autoscoutu24 není špatnej, ale těch 250tis km bych asi nepřekousl. Šel bych do modelu s tak max 150 tis km i když sehnat takovej model bude časem čím dál těžší. Ale to je každopádně každýho věc.

Odesláno

To VOPICI. Plne s tebou suhlasim ale akurat ze v novej 607 ten 2.2 hdi 125kw je dost iny motor ako ta 98.Skoro si myslim ze rovnake je len 2.2 hdi. Ak sa mylim opravte.

Odesláno

Zdravím tak ďakujem za odpovede na moje otázky...viem že veľmi veľa záleží od predošlého majiteľa vozidla ako sa o auto staral a dodržiaval intervaly výmen a podobne veci ale určite by som radšej bral 250 000 tisíc km na nemeckých cestách ako 250 000 km na našich slovenských cestách...to auto nechcem vôbec na závodenie ale toho druhu podobne veci....to auto chcem lebo je také super štýlové a nadčasové aké máloktoré....veď každý z nás si kupuje auto za dajakým účelom....(napr. dnes si môj kolega kúpil BMV 330D rok. 2000 za 300 000,-sk..ked som si pomyslel že akú peknú 607 by som mohol mat za tých 300 buky tak mi ten bavoráčik prišiel až smiešny)....ale to je o niečom inom...skočiť do kúpy 607 by som mal niekedy po lete počítam tak august- september...ale ako sa poznám asi toľko nevydržím....ešte raz dikes za postrehy ohľadom 607....PS: keď som bol v roku 2001 na autosalóne v Nitre tak tam bola vystavený jedna svetlo modrá 607(myslím že to bola SK premiéra ale nie som si istý)...tak zo všetkých tých aut ktoré tam boli vystavene som sa odfotil jedenie zo 607...žeby osud...:roker

Odesláno
Původně zaslal: jofo

To VOPICI. Plne s tebou suhlasim ale akurat ze v novej 607 ten 2.2 hdi 125kw je dost iny motor ako ta 98.Skoro si myslim ze rovnake je len 2.2 hdi. Ak sa mylim opravte.

Tak se musím omluvit:mad::mad:, je to opravdu tak jak píšeš:

-----------------------------------------------------------------------------

ZDROJ: Peugeot.CZ

PEUGEOT 407 A 607 S NOVÝM MOTOREM 2.2 HDI

Peugeot 407 a 607 s novým motorem 2.2 HDI

Modely Peugeot 407 a 607 jsou od října 2006 v nabídce s novým dieselovým motorem 2.2 HDI 16v o výkonu 150 koní. Tento motor je výsledkem spolupráce koncernů PSA Peugeot Citroën a Ford Motor Company.

-----------------------------------------------------------------------------

Odesláno

607ma 2.2hdi v manualu je o dost zivejsi nez 406 1.9td ,takze pokud jsi jezdil s tim co jsi psal nebudes zklamanej,a za 6.0l se da uplne v pohode jezdit! jezdim teda po okrskach mimo velkych mest,,v automatu jsem jeste nejel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...