Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevíte kde seženu šrouby na kola?? mám 406tku rv 97 a potřebuju sehnat šrouby o 15mm delší kvůli podložkám...měl jsem dělané z nějakého bláta....ale ty se střihly a odletělo kolo...tak prosím poradte...myslím že stoupání závitu je 1,025

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

1,25, M12 pres internet je sezenes za cca 45-55 Kc, pokud potrebujes na 406 s 15 mm podlozkou, tak sroub o delce 46 mm

http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feMenu=product&prodSelected=1261

http://www.kola-srouby.cz/detail/index.php?id=135

sam mam srouby z toho druheho odkazu.....

no já to mám tak že mám podložku 15mm mám vlastně hlavu šroubu pak 20mm nic a pak až teprve začíná závit

a gdyž měřím ten můj šroub tak má od od hlavy až do konce závitu nějakých 40mm

[upravil dne 9.6.2008 Ditrostravacity]

Odesláno
Původně zaslal: Ditrostravacity

Původně zaslal: čakom

Je to na origo litý kola?

není to na origo kola.....sou to z prý z forda...mi řekl ten co mi to prodával..proto ty podložky jinak prý dřely

so to takové kola http://www.jurry-vtuning.wz.cz/kolo1.jpg

Tak to potom delší šrouby seženeš kdekoli.

Vím že někdo sháněl delší šrouby na origo litý kola, ale nevím jak dopadl.

Odesláno

ale ford ma podlozky na kola s dirami pro srouby ktery jsou M14, tak bacha.......

to: ditros..... pokud mas 40 mm, tak mi to prijde docela malo (mas hliniky nebo plech?) Zalezi na tom, jak siroke jsou hliniky, ja mam 46 mm a zavit je cca 10 mm v naboji, takze to drzi dobre a nedre to vzadu. Mam OZ, na origo kola nevim...

Odesláno

nevíte kde seženu šrouby na kola?? mám 406tku rv 97 a potřebuju sehnat šrouby o 15mm delší kvůli podložkám...měl jsem dělané z nějakého bláta....ale ty se střihly a odletělo kolo...tak prosím poradte...myslím že stoupání závitu je 1,025

Tak to bych fakt chtěl zažít každej den aspoň 5x - nechápu, co furt blbnete??? Pokud se chcete mermomocí zabít, znám spoustu spolehlivějších způsobů (třeba skok z mostu) a odnesete to jen a jen Vy sami, zatímco takové odlítlé kolo ve správné rychlosti na správném místě se může taky rovnat hodně dlouhýmu pobytu v báni a splácení škod do konce života.

[upravil dne 9/6/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak to bych fakt chtěl zažít každej den aspoň 5x - nechápu, co furt blbnete??? Pokud se chcete mermomocí zabít, znám spoustu spolehlivějších způsobů (třeba skok z mostu) a odnesete to jen a jen Vy sami, zatímco takové odlítlé kolo ve správné rychlosti na správném místě se může taky rovnat hodně dlouhýmu pobytu v báni a splácení škod do konce života.

[upravil dne 9/6/2008 Medvěd]

jo..bohužel s tebou plně souhlasím....ale tohle sem zjistil až mi jednou vypadl šroub..který neměl závit..auto sem odstavil a začal shánět nové šrouby..jenže do toho sednul tata a jel stím do prdele v 9večer se vracel..a asi 30metrů od baráku mu to střihlo a upadlo kolo asi ve 20ti km/h a zůstal viset na kotouči

a navíc ty šrouby dělal předchozí majitel a gdyž uletělo to kolo..taxem mu volal a říkal jaká je situace..a řekl mi že si za to můžu sám že mu to drželo 3roky bez problému že to kolikrát nemohl ani povolit

[upravil dne 9.6.2008 Ditrostravacity]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...