Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
nechcem zakladat nove vlakno tak to dam sem

menil niekto uz tento silentblok ? oznaceny sipkou ? bodlo by mi obiednavacie cislo zo SB dakujem :papa

Cau zohnal si ten silenblok?Ja tom mám tiež opotrebované.Mne to vie jeden mechanik zohnať,a zároveň vymením všetky čapy na tehlici zatial...Možno ešte najdeme niečo zlé.

Odesláno

Mechanik to nasiel,zadal som mu oem čislo držiaku tehlice a vyhodilo mu to nd diely do toho.Neviem čo to mal za katalóg v PC.Cena je okolo 26e.Tiež som zvedavý.Dam vedieť.

• O 2 týdny později...
Odesláno

No predávajú,ale nie v peugeote.Keby sa mi to zničilo skôr,tak to má dert123 samostatne.Proste mám dobrého mechanika.Foto je dôkaz,že to je samostatné.

[upravil dne 21/5/12 22:26 od janik6163]

Odesláno

To asi nebude klasický silenblok z gumy, podľa toho obrázku to vyzerá ako vytočené na sústruhu z nejakého hliníka alebo silónu.

Odesláno

Nazdar chlapi, v návode na výmenu spodného čapu SKF sa píše, že je potrebné tú dosadaciu plochu na hlave, kde sa otáča ten tesniaci krúžok čapu nastriekať nejakým Loctite 7800- je to nutné, robievate to?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...