Fararx Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Zdravím, scháním lištu na otvírací část do které se schovává sltřecha. Na jedné pulce je potah a druha jen lak. Mám pravě smrský ten potah a chtěl bych si ho udělat znovu. Dá se ta lišta někde objednat nebo to vyřeší sám čalouník?? Dík moc za rady Citovat
kohlla Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Fararx Zdravím, scháním lištu na otvírací část do které se schovává sltřecha. Na jedné pulce je potah a druha jen lak. Mám pravě smrský ten potah a chtěl bych si ho udělat znovu. Dá se ta lišta někde objednat nebo to vyřeší sám čalouník?? Dík moc za rady Citovat
Capy Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 To je jedna z mála nemocí cabria.Tu lištu si sundáš sám zespodu několik šroubů kterí ji drží a pak sundáš i potah. Pod ním je to lakováno a spousta lidí to má sundané a jezdí bez potahu navipadá to ani blbě. Jinak ji kouoíš u peugeota druhovýrobu neseženeš Citovat
Fararx Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 diq Capy to jsem potřeboval vědět , tu lištu právě vůbec nemám. Zatim mi tam plapolá starý smrskly tapecirung, uvidím podle ceny lišty jak to řešit. Stejně diq Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.