marty777 Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: hvezdon no ty sa vies nudid to neni nuda.Vždycky sem chtěl S16:super sis z toho měl udělat rovnou GTi-6ku. ta se nedělala 5ti dveřová Právě proto sis to měl překopat na ni, abys měl tak trošku originál. to by ale nešlo zapsat do TP,to by neschválili Citovat
Stifler Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: marty777 to by ale nešlo zapsat do TP,to by neschválili Bys to udělal pouze jako přestavbu motoru, tak by to schválit měli. Citovat
Reff21 Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 :bojim...mazec...nechytám dech...té práce...:ofakt pěkný!!! Citovat
marty777 Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: marty777 to by ale nešlo zapsat do TP,to by neschválili Bys to udělal pouze jako přestavbu motoru, tak by to schválit měli. nemysli si,že jsem to nezkoušel.Bylo mi řečeno přímo v Peugeotu,že ani náhodou neni šance na schválení Citovat
marty777 Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Béďa kdy budes menit sedacky??.. sedačky vyměnim,až je nechám přečalounit.Modročerný by tam neslušely:aut Citovat
marty777 Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Reff21 :bojim...mazec...nechytám dech...té práce...:ofakt pěkný!!! dík:super Citovat
Stifler Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: marty777 to by ale nešlo zapsat do TP,to by neschválili Bys to udělal pouze jako přestavbu motoru, tak by to schválit měli. nemysli si,že jsem to nezkoušel.Bylo mi řečeno přímo v Peugeotu,že ani náhodou neni šance na schválení Asi se jim nelíbí, že by měl někdo nějakej unikát. Citovat
marty777 Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: marty777 to by ale nešlo zapsat do TP,to by neschválili Bys to udělal pouze jako přestavbu motoru, tak by to schválit měli. nemysli si,že jsem to nezkoušel.Bylo mi řečeno přímo v Peugeotu,že ani náhodou neni šance na schválení Asi se jim nelíbí, že by měl někdo nějakej unikát. Z GTi6 mám aspoň přední brzdy...... Citovat
Stifler Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: marty777 Z GTi6 mám aspoň přední brzdy...... Aspoň něco a musim uznat, že bez ABS to taky brzdí slušně. Citovat
marty777 Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: marty777 Z GTi6 mám aspoň přední brzdy...... Aspoň něco a musim uznat, že bez ABS to taky brzdí slušně. Gti6 bez ABS,klimy atd se jmenuje Rally.Tak to mám taky Citovat
Stifler Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: marty777 Z GTi6 mám aspoň přední brzdy...... Aspoň něco a musim uznat, že bez ABS to taky brzdí slušně. Gti6 bez ABS,klimy atd se jmenuje Rally.Tak to mám taky Já nemam ABS, klimu mam manuálku. mam úroveň výbavy Sport2Rallye... Citovat
Lentilka Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 ej tu tvoji 306 máme v hasičárně na zdi:) ted jsem na ni koukal a řikal si že škoda že tam je jen 1,4:) teda jestli si ji měl vyfocenou v autosport&tuning jinak ten kufr mazec jak se mi nelíbí zástavby tak ta tvoje:aut a cele auto proste super:) Citovat
Stifler Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: Lentilka ....a řikal si že škoda že tam je jen 1,4:) teda jestli si ji měl vyfocenou v autosport&tuning.... Třeba právě proto si tam dal motor z S16ky Citovat
bombarderik Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Tak toto je neuveritelne , proste nadhera a ta praca fakt dole klobuk. :potlesk:potlesk:potlesk Citovat
BOSSCZ Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 No na tom asi nesejde co tam je za motor kdyz to auto je v tomhle provedení do normal provozu nepoužitelný Ale docela pěkná barva to se musi nechat Citovat
marty777 Odesláno 9. červen 2008 Autor Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: BOSSCZ No na tom asi nesejde co tam je za motor kdyz to auto je v tomhle provedení do normal provozu nepoužitelný Ale docela pěkná barva to se musi nechat Proč si myslíš,že je do normálního provozu nepoužitelný?Jezdim s nim,kdy se mi zachce,a na vozíku to jele maximálně do servisu,nikam jinam.Samozřejmě s nim nejezdim v zimě.Kdybych s nim nejezdil tak bych z toho neměl to potěšení. Citovat
Stifler Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: BOSSCZ No na tom asi nesejde co tam je za motor kdyz to auto je v tomhle provedení do normal provozu nepoužitelný Ale docela pěkná barva to se musi nechat Proč si myslíš,že je do normálního provozu nepoužitelný?Jezdim s nim,kdy se mi zachce,a na vozíku to jele maximálně do servisu,nikam jinam.Samozřejmě s nim nejezdim v zimě.Kdybych s nim nejezdil tak bych z toho neměl to potěšení. Asi předpokládal, že je to pouze show car a né auto do provozu (některý úpravy tomu nasvědčují).... Citovat
BOSSCZ Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 No tak ono je rozdíl jezdit a jezdit ale tak nemam duvod ti nevěřit ale pokud vážně jezdíš tak se ukažeš doufám na šebetově co? Citovat
marty777 Odesláno 9. červen 2008 Autor Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: BOSSCZ No tak ono je rozdíl jezdit a jezdit ale tak nemam duvod ti nevěřit ale pokud vážně jezdíš tak se ukažeš doufám na šebetově co? Ukážu se na sraze,ale na Šebetově ne,jsem od 29.6 do 13.7. na dovolený Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.