Durko Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Zdravím Vás. chcem sa opýtať: čo môže stáť servomotorček na otváranie klapky kúrenia, a druhá vec či sa este dajú kupiť púzdra do pántov dverí.mal by to byť nový model. dalo by sa niečo objednať na dobierku? na serviceboxe sa mi nedarilo najsť ani jedno ani druhé dakujem Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Durko Zdravím Vás. chcem sa opýtať: čo môže stáť servomotorček na otváranie klapky kúrenia, a druhá vec či sa este dajú kupiť púzdra do pántov dverí.mal by to byť nový model. dalo by sa niečo objednať na dobierku? na serviceboxe sa mi nedarilo najsť ani jedno ani druhé dakujem Taky zdravím , -motorek stoji 6500,- v druhovýrobě půlku -těma pouzdrama pantu si nejsem jist co máš namysli -dobírka určitě ne a objednat jen v kamennem peugeote , důvody jsem tu psal už mnohokrát. [upravil dne 8/6/08 Pe.Tr] Citovat
Durko Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 velmi pekne dakujem. za ochotu asi mi neostane nič iné len vybrat puzdro a dat si ho vitočiť na sústruhu. dik Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Durko velmi pekne dakujem. za ochotu asi mi neostane nič iné len vybrat puzdro a dat si ho vitočiť na sústruhu. dik ja osobně ji tam uz rok a pul nemam a nechybí mi Citovat
Durko Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 no neviem ako na 406 ale na tej mojej 405 mi nesedia dvere lebo sú vybehané. skrutky sa zohnať dajú ale tie puzdra nie Citovat
Martin.405 Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 na starej model sem haluzácky sehnat dva pytlíky pouzder a 4 šrouby, ale jinak už se nedodávaj.. na novej by se měli ještě dat sehnat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.