harry.dj Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 idem si pred včerom tak autom a zničoho mi začne hlasit chyby (air bag spolujazdca,esp,abs,chyba prevodovky,airbag,chyba motoru,kapalina v ostrekovačoch,kapalina motoru....) a dalšie veci,no pekne v poradi mi to blikalo ako to je aj v priručke,,ale auto išlo v pohode išiel som do peugeotu na diagnostiku. vymazal mi všetky chybi a išiel som dalej,nevedeli ani tam prist nato čo sa stalo (počasie bolo take že 35´C a den predtim pršalo vela, rozmyšlali sme aj takym smerom či tam niečo nenavlhlo,teplo a vlhko robi zle elektrine) všetko bolo ok a asi po dvoch hodinach zase sa to zopakovalo. tak znova do peugeotu a hladali sme čo tomu može byt a našli. praskla membrana na snimači tlaku posilovaču riadenia a cez zasuvku vytekal olej a stekal pekne rovno do alternatoru auto nedobijalo iba občas pri vysokich otačkach a kedže nemal napetie pisal tieto všetky chyby. a vtedy som pochopil čo mi kamarat v ten den hovoril že čo som si dal urobit na svetla stroboskopi,že to videl ked išiel oproti mna a to bol problem ten že nevedel naštartovat xenony. no zasa zabava, snimač 1.050,-sk,vyčistenie ,prekružkovanie a vymena ložiska v alternatori 2.400,-sk,robota v peugeote (diagnostika,zmontovanie,namontovanie alternatoru) 2.000,-sk takže zabavka na dva dny za 5.450,-sk dakujem pekne. Citovat
jofo Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Hlavne e sa prislo na to co to bolo. Horsie by bolo keby si to zaplatil a nevedelo by sa v com bol problem a trpol by si celu cestu ci to nebude zasa. Citovat
jofo Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Inac neviem ako ostany ale ked som mal pokazene auticko ja tak tiez ma trapilo co to je a kolko to bude stat. Aj ked to bolo vela koruniek ale vzdy som na to nejako naskemral a nech to stalo co to stalo ale bol som rad ze zas auticko jazdi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.