ajsik Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Tak jsem brouzdal na wikipedii a co nevidím, Peugeot vyrábí zajímavý model 206tky SW s označením escapade ... když jsem si v service boxu vyjle cenu těch plastů tak vychází na nějakých 46tkč komplet ... s tím že plasty na přední a zadní nárazník jsou za cca 11tkč ;-) jinak by měl být o 3,5 vyšší, zesílené pružiny a pouze 1,6 16V. A bohužel jen Jižní Amerika ;-) mě se osobně líbí ;-) a co Vám ? [upravil dne 4/6/08 ajsik] Citovat
MirasCC Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Já spíš než oplastovat a zvednout bych odplastoval a snížil, nicméně není neznámou věcí, že podobnej styl pseudoterénních kombíků poslední dobou letí. Marlin by slintal Citovat
ajsik Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 no ja bych ho na denni jezdeni bral :-), kdyby dali plasty i na dvere do vysky oterovych list a hlavne dali samosvorny diferencial na predek :-) to by byla parada na zimu a vubec na polnacky apod... Citovat
NO3IA Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Tak do takového krasavce bych šel hned:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.