AnotherOne Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Prvá otázka - môže sa niečo v bagu uvoľniť a počas jazdy hrkotať? Mám problém s ťukotavým zvukom v pravej zadnej časti auta niekde pri sĺpiku s bočným bagom a už som skontroloval všetko (dvere, kufor, tankovacie hrdlo zvnútra pod podblatníkom) chrbát ma bolí čo som sa vozil v kufri! auta po dierach. Takže ak v ňom môže niečo hrkotať ako postupovať aby mi nebuchol pod rukami? [upravil dne 4.6.2008 AnotherOne] Citovat
KoNG Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 no jistota je odpojit baterku ale hrkat by nic nemělo mě hrkali pásy a samozřejmě byli vystřelený ale bag by hrkat neměl [upravil dne 4.6.2008 KoNG] Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Vzadu nebudem mať pyropásy. Je tam ešte blízko nejaká krabička do ktorej vchádza koax kábel (zosiľovač antény?), no nevyzerá že by hrkalo toto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.