ajsik Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Dostrojuji 306tku posledni facelift... nevim jak sundat predni naraznik... povolil jsem srouby co jsou dole u chladice (na tech packach) ale dal nevim ...nechci jej ponicit tak se za to bojim potahnout ... Pak badam nad tim jak uchytit klakson, mam vsechny dily, ale podle infoboxu z toho nejsem moudrej, nemate nekdo foto ... vim ze je to levy podbeh za mlhovkou ale nevim jak to tam pridelat... mam sroub s plechovymi hacky i pruslusnou matku. k cemu jsou prichyceny mlhovky ? maji takove tri nozky, ze zadu do narazniku ? a posledni dotaz , kdyz mam reaktivovanou jednotku bagu, a vymenil jsem oba pytle, a jeste se chystam vymenit pyropatronu, je jeste nekde ulozena chyba airbagu a nebo to po zapojeni jednotky bude uz vse fungovat a nemusi se s tim na diag... ? diiky moc ;-) Citovat
Béďa Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 ad. naraznik - musis sundat masku i listy pod svetly jinak ho podle me nevyndas.. ad. mlhovky - jj, jsou prisroubovany na naraznik z vnitrni strany ad. bagy - radeji bych to vzal pro jistotu na diagnostiku, podle me tam ta chyba zustane.. Citovat
Meldik Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 naraznik....taky jsem daval ten nejnovejsi... [upravil dne 3.6.2008 meldal] Citovat
EXI.60 Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 U mého auta se musely sundat plastové podblatníky,aby se dostalo k těm vnitřním šroubum.Na pravé straně se musela také vyndat nádržka ostřikovačů,oby tam byl přístup.Jinak v pohodě a dle manuálu.Když to má člověk naučený a nejsou zarezlý šrouby,tak je nárazník za 15 minut dole Citovat
ajsik Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 diky o vikendu ho sundam ... no je uplne noej, vse je nove takze pujde dolu jak po masle, jen jsem nevedel ze musim dat dolu i podbehy :-( Citovat
Meldik Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Ja jsim ho sundaval uz asi 3x...mam modal 98...nemusel jsem nic jineho sundavat, ani nadrzku ostrikovace...k tem hornim sroubum je blbej pristup, ale jde to.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.