Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Nojmi

Původně zaslal: Ferry

mno styling si predstavuju jinak, ale treba se z toho casem neco vyloupne, ale zacatek se zatim moc nezdaril, zatim to jde spis do tuzingu, ale jestli styling tak se nech inspirovat napriklad zde http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=2209 ;)

[upravil dne 4/6/08 Ferry]

mno newím mno diť sem to říkal jenom naleštěný wysátý, by mě zajímalo co do toho kufru si troufne naložit

ale kdyz je to styling auto tak se prece do kufru nic nenaklada :D;)
Odesláno

jo a kdyby sis to rozmyslel a chtel vymenit tu samolepkama znicenou palubku, tak se ozvi, mam 30km od Jihlavy na prodej jednu peknou a zachovalou palubku na prodej, prehodis si jen airbag spolujezdce ;)

a s palubowkou si to asi nerozmyslím ty nálepky se stějně teplem zahříwají takže se postupně slepují chceš je poslat na dobírku?? nechal s tu swou 406 chipnout??

Odesláno

mno styling si predstavuju jinak, ale treba se z toho casem neco vyloupne, ale zacatek se zatim moc nezdaril, zatim to jde spis do tuzingu, ale jestli styling tak se nech inspirovat napriklad zde http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=2209 ;)

[upravil dne 4/6/08 Ferry]

mno newím mno diť sem to říkal jenom naleštěný wysátý, by mě zajímalo co do toho kufru si troufne naložit

ale kdyz je to styling auto tak se prece do kufru nic nenaklada :D;)

mno widíš ale do kufru se mi nikdo nekouká když jedu okolo lidí jelikož mám přes celej kufr subb. a sem tam nějaký wěcičky potřebuju přewýzt wiď

Odesláno

jo a kdyby sis to rozmyslel a chtel vymenit tu samolepkama znicenou palubku, tak se ozvi, mam 30km od Jihlavy na prodej jednu peknou a zachovalou palubku na prodej, prehodis si jen airbag spolujezdce ;)

a s palubowkou si to asi nerozmyslím ty nálepky se stějně teplem zahříwají takže se postupně slepují chceš je poslat na dobírku?? nechal s tu swou 406 chipnout??

ne diky, samolepky fakt nejsou moje parketa ;) no ja mam v moji 406 dve ridici jednotky motoru , mezi nima muzu prepinat, takze je to takovej trochu jinej chiptunning ;)

Odesláno

a jakej to má smysl?? u 1.8 16V ?????????

[upravil dne 4/6/08 Nojmi]

smysl to ma ten, ze s jednou ridici jednotkou jezdim na benzin za 2.90Kc /km a s druhou ridici jednotkou jezdim za 1.40Kc/km na LPG ;)

Odesláno

hmmm ale v kufru si wozíš bombu wiď ta taky něco wáží, sice to teda wyjde lewnějc ale já rád radši benzín

nadrz v kufru samozrejme je, ale vaha se kompenzuje tim ze benzinu vozim je minimalni mnozstvi na studene starty. Jinak kdybych te posadil do auta s LPG a nerekl ti na co to jede tak vubec nic nepoznas to se klidne vsadim
Odesláno

to já wím wiď znám spoustu lidí co maj plyn ale je to taky tak žiwý??? jak benzín?? nemysli si že bych nepoznal sem automechanik a díru na lpg máš stějně na pravý straně??? toho bych si asi newšiml:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Nojmi: Zkusím to ještě jednou:D Ty 18\" co prodáváš jaký mají ET a jak jsou ty disky široký?

ježiš tak to newím nějak podrobně sem se o ně nezajímal koupil za 7 prodáwám za sedm. sou celkem těžky ale peckowý omlouwám se rozměry gum jsou 225/45RZ18 a abych zjistil ET bych musel to kolo sundat a to se mi nechce jelikož du za chwíli do práce až o wíkendu se kouknu stačí??

Odesláno

Původně zaslal: čakom

Nojmi: Zkusím to ještě jednou:D Ty 18\" co prodáváš jaký mají ET a jak jsou ty disky široký?

ježiš tak to newím nějak podrobně sem se o ně nezajímal koupil za 7 prodáwám za sedm. sou celkem těžky ale peckowý omlouwám se rozměry gum jsou 225/45RZ18 a abych zjistil ET bych musel to kolo sundat a to se mi nechce jelikož du za chwíli do práce až o wíkendu se kouknu stačí??

Stačí až o vikendu;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...