Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Heled a je tzo hodne prace bo ne?? budu menit zadni naraznik a prave premejslim esli si hgo mam striknout sam bo to nechat na lakyrovi.....

reknu ti to ai takhle, neni to sranda, pokud to chces mit alesopn trosku pekny. Musi se to delat poradne..vsechno.. od prvniho brouseni po posledni kapicku laku...

musi se to poradne pripravit pod lak, kitovat kitovat kitovat, pak brousit, brousit, brousit.. pak zase kitovat kitovat a kdyz uz si myslis, ze je to perfektni, tak ti zase nekde neco vyleze.:D:D:D:D takze ais tak.. pokud jsi nekdy neco takovyho delal, a mas chut to zkusit, zkus to, pokud ne, dej to lakyrovi, budes to mit perfektni cca za 3000.- :-))) me slo momentalne hlavne o to, aby to bylo v jedny barve, jelikoz mi tedko penizky zapluly do bytu a druhyho autiho..jinak by byl u lakyra taky;)

[upravil dne 3/6/08 Geri007]

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

Heled a je tzo hodne prace bo ne?? budu menit zadni naraznik a prave premejslim esli si hgo mam striknout sam bo to nechat na lakyrovi.....

reknu ti to ai takhle, neni to sranda, pokud to chces mit alesopn trosku pekny. Musi se to delat poradne..vsechno.. od prvniho brouseni po posledni kapicku laku...

musi se to poradne pripravit pod lak, kitovat kitovat kitovat, pak brousit, brousit, brousit.. pak zase kitovat kitovat a kdyz uz si myslis, ze je to perfektni, tak ti zase nekde neco vyleze.:D:D:D:D takze ais tak.. pokud jsi nekdy neco takovyho delal, a mas chut to zkusit, zkus to, pokud ne, dej to lakyrovi, budes to mit perfektni cca za 3000.- :-))) me slo momentalne hlavne o to, aby to bylo v jedny barve, jelikoz mi tedko penizky zapluly do bytu a druhyho autiho..jinak by byl u lakyra taky;)

[upravil dne 3/6/08 Geri007]

Mno prave ze nevim:) na jednu stranu bych to chtel zkusit ale na druhou stranu kdyz to dam lakyrovi dam mu za perfektni lak za 2000.... Tak nevim no....

Odesláno

a propos copa mas za druhy autí?

je to na tobe, jako spis bych to dala lakyrovi a budes to mit mooooc peknoucky:-)

tady jsou nasi milaskove:

muj Pepino a astricka F GSi 2.0 16V ( 150hribatek )

autiskavg7.jpg

autiskavg7.c9696f0716.jpg

akorat jsme se vraceli z rodinyho sprintiku :D:D

Odesláno

Rodinny sprintik:) to je nejakej novej sraz:D, No asi to tak dopadne ze mu to dam..... Jojo astra gsi.. to je delo.... Kamos ma kadeta gsi to je docela maskr:)

nene to byl sraz opeliku - tak jiz tradicne mame sprintiky

povidej mi o tom...hih..znam moc dobre.. kada je skvelej, lehkej...

astrid slouzi skvele;)

Odesláno

agressor: jjj..daji se s nim delat ruzny kraviny.. ja ho mela pred Pepinem taky..

abych to uvedla na pravu miru, mame s pritelem 2 auta ale neda se rict uplne jasne, ze jedno je jeho a jedno moje.. jezdime oba v obou autech...takze jsou obou..ale jako auti na GT mam Pepina.:);) lepe receno o astru se staram jako by byla moje vlastni:D

Odesláno

agressor: nooo, rekneme, ze kada uz mel svy odslouzeny:-))) samozrejme koroze, jak jinak u opeliku:roker

v tom pripade sis jako druhy vuz vybrala moc dobre ;):mrk

Odesláno

No jo, Kadett, rychleji rezne než jede :) Ale pozor na to, ani 306 není v tomhle ohledu moc povedená. Když se v těch autech takhle hrabeš, tak doporučuju zalehnout pod ní, a důkladně zkontrolovat stav pomocných nosníků na přední části podlahy, v místě kde přecházejí do přední stěny (do torpéda). To je hodně slabé místo 306-tek. A ještě slabší místo je LZ podběh - tam doporučuju auto zvednout, sundat kolo a podběh důkladně prohlédnout. A pak sundat plasty z vnitřní strany (kryt podběhu a sloupku), a prohlédnout to i tam, okolo místa uchycení pásu. Na tomhle krámu jsem oboje dost drsně vyvařoval, a to jinak to auto vypadalo dobře...

Odesláno
Původně zaslal: Pata

agressor: nooo, rekneme, ze kada uz mel svy odslouzeny:-))) samozrejme koroze, jak jinak u opeliku:roker

v tom pripade sis jako druhy vuz vybrala moc dobre ;):mrk

taky jsem zatim max spokojena:-)) na to, ze jsem francouze nemohla ani citit, tak tedko jsem naprosto zmenila nazor:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: bombarderik

je to fakt pekne :potlesk

len ja by som ho cely nalakoval.

diky:-))) ja jsem taky chtela, jenze pak by mi tam neladili bocni listy a zadni naraznik..a bohuzel na to, udelat vse do laku a poradne jaksi casik nebyl.. ale planuju do budoucna:super

Odesláno

Ja to mam presne ako ty, teda predny spojler (mal som origos ale bohuzial som tresol chudacika mojho a tak tam isiel presne taky isty spojler ako mas ty) dal som si nalakovat aj bocne listy aj zadny. Vyzera to kuuuul.

Do buducna odporucam.

Odesláno
Původně zaslal: bombarderik

Ja to mam presne ako ty, teda predny spojler (mal som origos ale bohuzial som tresol chudacika mojho a tak tam isiel presne taky isty spojler ako mas ty) dal som si nalakovat aj bocne listy aj zadny. Vyzera to kuuuul.

Do buducna odporucam.

to verim, taky se mi to moc libi..a spolu s andilkama pak bude nadhernej cumacek:-):D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...