Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak mi dneska už asi definitivně uhnila poslední část výfuku. dva roky mi držel, a před tím nevím. Na najetých skoro 200t se moc nedivým.

Budu muset koupit nový a přemýšlím o nějakém decentnějším laďáku.. Něco co nebude moc řvát..

Tak jsem hledal něco na míru a moc jsem toho nenašel.. Nevěděl by někdo o něčem, nebo rada jestly má cenu dávat tunningovej nebo raději origo.. Určitě žádnej rámus :D

Odesláno

No je to na tebeee... To je podla tvojho vkusu...

Original kupis aj od neautorizovanych vyrobcov (pod pojmom original myslim to co bude pasovat priamo na auto bez akejkolvek upravy) za lacnejsie peniaze ako tuning, alebo za rovnake.

Vyhoda je standardna tychost motora, ale nevyhoda je ze je to len plech. Pokial budes kupovat nejaky tuning vyfuk, tak ten, co nebude robit velky ramus uz tak lacny nebude.

Navyse skor by som bral nerezovy, ten ty vydrzi cca 2 krat tolko, a stoji iba o nejaku tu 1000vku viac... Navyse vecsina s ladenych vyfukov je universall takze to tam budes muset nejak prirabat ...

Navyse s tuning vyfokom to nebude najlepsie pri predaji... Vecsine ludom hlucnejsi vyfuk vadi...

Inac su dobre vyfuky, sused ho mal na ochcavke... Proste ked isiel do nejakch 2500ot/min, tak to bolo tyche, jak tomu dupol nad tie otacky, tak ako keby sa vo vyfuku otvorila nejaka klapka a chytilo to fajne sportovy zvuk :)

Ale ako som hovoril podla tvojho vkusu. Ja kupujem origo, ked tomu vytnem huci aj ten dost :D

Odesláno
Původně zaslal: Bratr

tak mi dneska už asi definitivně uhnila poslední část výfuku. dva roky mi držel, a před tím nevím. Na najetých skoro 200t se moc nedivým.

Budu muset koupit nový a přemýšlím o nějakém decentnějším laďáku.. Něco co nebude moc řvát..

Tak jsem hledal něco na míru a moc jsem toho nenašel.. Nevěděl by někdo o něčem, nebo rada jestly má cenu dávat tunningovej nebo raději origo.. Určitě žádnej rámus :D

taky jsem hledal tlumic na miru autu/motoru a memu vkusu vyhovujici jsem nasel ... jeden. byl drahy jak cyp, ale nedela zadny randal a brumla tak jak jsem si predstavoval :roker no a vzhledem k jeho cene by si zaslouzil potunit i zbytek vyfukoveho potrubi az po svody, k cemuz se treba jednou taky dostanu...

Odesláno

no asobně plánuju koncem roku dát auto do světa.. TAkže nechci nějak přehánět poslední investice.. Co znamená drahý jak cyp :aut

osobně bych tam dal klidně originál ale mám díru v nárazníku, kde mám pouze laděnou koncovku, která by se dala uříznout a navařit na origo..

Nedávno jsem viděl, tu někdo prodával výfuk i s vykuchaným katem.. Ale nějak sem to nenašel..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...