aaischa Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Ahoj, jak na to , sundal sem tu zavlačku nebo jak se to menuje, vyndal tu kovovou podložku a pak tam je guma tesneni, nic vic nevypadlo nevyjelo čekal sem ze na me vsecko bude chtit vylezt ale nechtělo... prosím prosím radu... měnil sem válec za jinej ale ten je nejspíš k.o. uplně, protože s nim to nebrzdilo skoro vůbec, nechal sem jim protect kapalinu aby se ji naplnil a i tak to bylo stejny, nechoval se zavzdusnene... takze hodlam rozebrat a pretesnit ten co mam... děkuju [upravil dne 1.6.2008 aaischa] Citovat
pastorek Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Za tou podložkou je už piest. Sú na ňom tesniace manžetky tak ide ťažko von. Stačí ho vyklepať a vypadne sám. Pri okraji býva nachytaná špina a tá mu bráni voľne vypadnúť. Citovat
aaischa Odesláno 31. květen 2008 Autor Odesláno 31. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Za tou podložkou je už piest. Sú na ňom tesniace manžetky tak ide ťažko von. Stačí ho vyklepať a vypadne sám. Pri okraji býva nachytaná špina a tá mu bráni voľne vypadnúť. jeden sem uz vytah kuju ale nemuzu vyndat ten druhej pist, ten je uvnitr a ne a ne vypadnout jak na to ? Citovat
pastorek Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Ja som vyklepával a pomáhal som si kliešťami na vonkajšie segerovky lebo iba tie sa pri stláčaní rúčok rozťahujú. Citovat
aaischa Odesláno 1. červen 2008 Autor Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: pastorek Ja som vyklepával a pomáhal som si kliešťami na vonkajšie segerovky lebo iba tie sa pri stláčaní rúčok rozťahujú. klepal sem klepal a vyjede jenom kousíček ale víc se mu nechce, nebo spíš popojede, ne ze by povyjel ven Citovat
aaischa Odesláno 1. červen 2008 Autor Odesláno 1. červen 2008 tak uz je vyklepano ale nedari se vubec rozebrat mista 1 a 2 [upravil dne 1.6.2008 aaischa] 1----guma jedna nevim jak se k ni dostat ty dva kousky jsestli nejak rozdelit ? ale nejde pruzinku vykroutim sundam ale jak to rozdelit dal tomu se nechce ani vic silou 3-----a ta druha pruzinka se neda sundat pruzina se neda vykroutit ta druha šla je na to nejakej figl ? [upravil dne 1.6.2008 aaischa] [upravil dne 1.6.2008 aaischa] Citovat
lancer Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Tak misto 1 povolit nejde..Ani to nejsou 2 kusy,jak jsem si původně myslel:) starou gumičku znič a novou jen přetáhni přes to rozšíření..zkontroluj velikosti..Chvilku trvalo než mi dali v ELITu správnou sadu na správnou pumpu a ještě na správnej průměr:) V místě 2 jsem měl pružinu jen zasazenou, stačilo ji stáhnout..ale koukám Ty tam máš asi nějaké zajištění, takže \"pomož\" si sám:) pružina 3 ma v misce šroubek kterej by Ti měl jít obyčejně vytočit,pak vyndáš pružinu a dostaneš se i ke kroužku.. Citovat
aaischa Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: lancer Tak misto 1 povolit nejde..Ani to nejsou 2 kusy,jak jsem si původně myslel:) starou gumičku znič a novou jen přetáhni přes to rozšíření..zkontroluj velikosti..Chvilku trvalo než mi dali v ELITu správnou sadu na správnou pumpu a ještě na správnej průměr:) V místě 2 jsem měl pružinu jen zasazenou, stačilo ji stáhnout..ale koukám Ty tam máš asi nějaké zajištění, takže \"pomož\" si sám:) pružina 3 ma v misce šroubek kterej by Ti měl jít obyčejně vytočit,pak vyndáš pružinu a dostaneš se i ke kroužku.. kuju, pravda pravda Citovat
lancer Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Tu pružinu 2 kdyz sundas tak by tam mela byt jen priklopena misticka k tomu krouzku..melo by to jit volne jestli to nemas nejak zajistene.. Citovat
Pata Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 koukam, ze je tam podobna pumpa, jako v jawce Citovat
pastorek Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 V tom spoji 2 je tá pružina natočená na podložke zo zúbkami. Potočením vľavo ide povoliť. Pri tom spoji 3 si daj pozor. Tá skrutka čo je dnu je zaistená lepidlom. Presne si pozri pokiaľ je naskrutkovaná a tak isto ju potom daj späť. Snaž sa aby rozdiel nebol väčší ako 1 mm. Po zložení by mali gumičky inú vzájomnú polohu voči otvotrom vo valci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.