Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vymena gumiček v brzdovym válci, POMOC

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jak na to , sundal sem tu zavlačku nebo jak se to menuje, vyndal tu kovovou podložku a pak tam je guma tesneni, nic vic nevypadlo nevyjelo čekal sem ze na me vsecko bude chtit vylezt ale nechtělo... :( prosím prosím radu... měnil sem válec za jinej ale ten je nejspíš k.o. uplně, protože s nim to nebrzdilo skoro vůbec, nechal sem jim protect kapalinu aby se ji naplnil a i tak to bylo stejny, nechoval se zavzdusnene... takze hodlam rozebrat a pretesnit ten co mam...

děkuju

[upravil dne 1.6.2008 aaischa]

Odesláno

Za tou podložkou je už piest. Sú na ňom tesniace manžetky tak ide ťažko von. Stačí ho vyklepať a vypadne sám. Pri okraji býva nachytaná špina a tá mu bráni voľne vypadnúť.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Za tou podložkou je už piest. Sú na ňom tesniace manžetky tak ide ťažko von. Stačí ho vyklepať a vypadne sám. Pri okraji býva nachytaná špina a tá mu bráni voľne vypadnúť.

jeden sem uz vytah kuju ale nemuzu vyndat ten druhej pist, ten je uvnitr a ne a ne vypadnout jak na to ? :(

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Ja som vyklepával a pomáhal som si kliešťami na vonkajšie segerovky lebo iba tie sa pri stláčaní rúčok rozťahujú.

klepal sem klepal a vyjede jenom kousíček ale víc se mu nechce, nebo spíš popojede, ne ze by povyjel ven :(

Odesláno

tak uz je vyklepano ale nedari se vubec rozebrat mista 1 a 2

1----guma jedna nevim jak se k ni dostat ty dva kousky jsestli nejak rozdelit ? ale nejde :( pruzinku vykroutim sundam ale jak to rozdelit dal tomu se nechce ani vic silou

3-----a ta druha pruzinka se neda sundat :( pruzina se neda vykroutit ta druha šla je na to nejakej figl ?

post-0-14109600850034_thumb.jpg

Odesláno

Tak misto 1 povolit nejde..Ani to nejsou 2 kusy,jak jsem si původně myslel:) starou gumičku znič a novou jen přetáhni přes to rozšíření..zkontroluj velikosti..Chvilku trvalo než mi dali v ELITu správnou sadu na správnou pumpu a ještě na správnej průměr:) V místě 2 jsem měl pružinu jen zasazenou, stačilo ji stáhnout..ale koukám Ty tam máš asi nějaké zajištění, takže \"pomož\" si sám:) pružina 3 ma v misce šroubek kterej by Ti měl jít obyčejně vytočit,pak vyndáš pružinu a dostaneš se i ke kroužku..

Odesláno
Původně zaslal: lancer

Tak misto 1 povolit nejde..Ani to nejsou 2 kusy,jak jsem si původně myslel:) starou gumičku znič a novou jen přetáhni přes to rozšíření..zkontroluj velikosti..Chvilku trvalo než mi dali v ELITu správnou sadu na správnou pumpu a ještě na správnej průměr:) V místě 2 jsem měl pružinu jen zasazenou, stačilo ji stáhnout..ale koukám Ty tam máš asi nějaké zajištění, takže \"pomož\" si sám:) pružina 3 ma v misce šroubek kterej by Ti měl jít obyčejně vytočit,pak vyndáš pružinu a dostaneš se i ke kroužku..

kuju, pravda pravda

Odesláno

Tu pružinu 2 kdyz sundas tak by tam mela byt jen priklopena misticka k tomu krouzku..melo by to jit volne jestli to nemas nejak zajistene..

Odesláno

V tom spoji 2 je tá pružina natočená na podložke zo zúbkami. Potočením vľavo ide povoliť. Pri tom spoji 3 si daj pozor. Tá skrutka čo je dnu je zaistená lepidlom. Presne si pozri pokiaľ je naskrutkovaná a tak isto ju potom daj späť. Snaž sa aby rozdiel nebol väčší ako 1 mm. Po zložení by mali gumičky inú vzájomnú polohu voči otvotrom vo valci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...