Xalfa Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Zdravim, mam na 206tce problém, když jedu nad 90 a začnu brzdit tak mě začně cukat, s rostoucí rychlostí to cuká víc. Kotouče to nejsou, přeměřil jsem je, je možnost že to bude na nápravě ?? Citovat
KoNG Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 zkontroluj si ramena a případně poloosy Citovat
noradek Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 No muže to dělat bost věcí třeba nevyvážena kola vule ve třmenech brzdičů,kotouče ale ty uvadíš že jsou dobré,začel bych hledat v brzdach a potom na napravě. Citovat
Pegoo Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Napiš ještě přesně co to dělá ...............................Typoval bych z prvu kotouče ale.......... Citovat
Ota Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 taky bych to viděl spíš na přední kotouče... Citovat
Marcel505 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Xalfa Zdravim, mam na 206tce problém, když jedu nad 90 a začnu brzdit tak mě začně cukat, s rostoucí rychlostí to cuká víc. Kotouče to nejsou, přeměřil jsem je, je možnost že to bude na nápravě ?? Přeměřil jsi kotouče? Bohužel neznamená, že když mají kotouče tloušťku před minimem, že nejsou zkroucené... Ale začni tím nejjednoduším - nech dobře vyvážit kola a taky mrkni, jestli nejsou kola nějaký zbouchlý... Ale fakt bych to viděl na kotouče. Citovat
Xalfa Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 když řikám že jsem přeměřil kotouče tak jsem je přeměřil vzal jsem uchylkoměr na mag. stojánku a už jsem měřil jestli nákej kotouč hází, ani jeden neházel.. Jediný co jsem našel na nápřavě tak lehká vule někde v řízení na levé straně, ale neni to čepem, vůle je už někde v řízení, ale jen v levo.. třmen neni volný... Citovat
pastorek Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Ak si presvedčený že máš kotúče v poriadku tak skús prehodiť kolesá zadné za predné. Mohla by to robiť poškodená pneumatika. Poškodenie nemusí byť voľným okom viditeľné. Ak to cukanie cítiš v riadení tak to je asi posledná možnosť. Citovat
Kejticka Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 A co takhle udelat geometrii?? zkousel jsi? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.