Hadra Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 2 Pata: čéče Ty máš nový stroj z japonské produkce? Tak to gratulace:) Jinak právě takovýhle videa dělají z motorkářů bezmozky a člověk, kterej jezdí na pohodu je v drtivé většině házen do jednoho pytle. Ale dokud sedíš v autě, tak nemáš šanci vychutnat si hromadu kok.tů, kteří tě ne Omezují, ale vyloženě Ohrožují autama. Přijde mi to, že jsou buď vysazení na mašiny, nebo si to neuvědomujou, ale já mám v poslední době strach jezdit po silnici na nečem jiným než autem. Citovat
Popcorn Player Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Magor, co dodat, ale na podívání jako video se to dá, podobných videí je plno a dokonce někde doma mám i 2 hodiny video (ten magor musel za ty 2 hodky objet snad půl světa) Citovat
jozefsv Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 motorky ma lakaju ale nekupim lebo sa zabijem.presne kvoli tomuto.adrenalin je svina a tlaci cloveka do tohto.to uz je potom magorina. take video vidim prvy krat.je to jasny darca organov. Citovat
Matthes Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 http://www.heavy.cz/post/kokot-v-aute-122/?p=20 videjko k tematu. Dava ten ridic auta blinkr kdyz zacne predjizdet nebo ne? Citovat
jakub106GTI Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 mě připadá že jo ale když už je motorka vedle nej Citovat
jakub106GTI Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 http://cafe.loveme.cz/video/brutalni-autonehoda/ jezděte opatrně Citovat
Pata Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Hadra: jj, konecne jsem se dockal :mrk:mrk Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 No to s tymi brzdnimi drahami VS auto je podla mna maximalna hlupost. Mam co to odjazdene na motorkach, a nech mi nikto nehvori ze stroj co ma 200 KG s ja neviem 100 KG jazdcom, ma 2 kolesa, s toho v predu 2 kotuce a vzdadu jeden (oba kotuce velke jak svina) zabrzdi neskor ako v priemerne auto ktore vazi cez tonu , ma 4 kola (vecsina aut vpredu kotuce vzadu bubny, ale 4x kotuc ale vzadu male) ... Pri 30 tke 12 Metrov ? Ked som isiel na Honda CBR 900 Fireblade r.v. 98 tak my vbehlo auto s druheho pruhu predomna a zacalo brzdit, tak som asi v 40 tke zastavil s brzdnou draho maximalne 5 metrov. Tak nech mi nikdo nehovori ze s 30 tky motorka brzdi 12metrov, ved do 12 metrov by som zabrzdil aj s babetou. Som zvedavy aky dilino robil ten test. Jako bezne japonske stroje supersporty maju do 200 KG a fakt krasny 2 kotcu v predu, a vzdau kotuc pekneho rozmeru. Brzdy maju paradnu ucinnost, a nemusia brzdit rozvalcovanu karu ktora vazi bezne do 1,5 tony ale len 300kg... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 A este dodam, ako sa tu pise, debili si na oboch stranach. XXX krat sa mi stalo na motorke ze nejaky pako mi nedal prednost, a hlavne spominane odbocovanie bez bblinkra, to bola normalka. Jeden znamy sa tak zabil, isiel po trnve, po hlavnom tahu, prilba vsetko mal, isiel na 2 pruhovej ceste, isiel v lavom pruhu, pipka s DAEWOO NUBIRA combi + vlecka isla v pravom pruhu, a slecna sa rozhodla na ceste otocit, tj prejst do protismeru, pritom tam bola plna ciara a tabula zakaz otacania. Ale co uz otocila sa, a zablokovala mu pruh, vjel jej rovno do dveri, vyletel do vzduchu a dopadol rovno na hlavu. Zlomeny vaz. Pipka sa nakoniec priznala ze sa zabudla pozriet do spetneho zrkadla... A zas ked jazdim na aute vidim xxx samovrahov na motorkach. Ale kto nesedel na poradne masine (simson nepocitam ) tak nevie co to je. S nejakym supersportom, co ma cez 100 koni je tazko ist 60 ked na jednotke da 120 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.