comm Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Cáv te vsetci chcel by som vediet jednu vec od vas co maju tieto mottoryvo svojich peugeotikov a hlavne sa to tyka elektronickeho vstrrekovacieho cerpadla viem ze sa da zamenit za bosh ale akeho a z ktoreho modelu je to cerpadlo alebo staci iba cislo cerpadlo model a este jedna taka vec kolko kladiek na klinovom remeni u 2.1TD 80KW inac je to 406 2.1TD Break a ak mate nejake infoo o tom to aute tak by som bol rad keby ste poslaly vopred dakujem Citovat
oddie Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 2,1TD s čistě mechanickým čerpadlem Bosch se dávala do staré 605 a do XM. Citovat
nikto11 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 a nahodou nema niekto a za kolko:papa Citovat
Burisek Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: nikto11 a nahodou nema niekto a za kolko:papa mám já,projdi si moje příspěvky,a též se dávalo také do Xantií se stejným obsahem.... ,v mých příspěvcích je to vše celkem hodně popsáno ! Jinak Peugeot i Citroen dávali stejné motory tyto 2.1 TD akorát že Peugeot tam cpal elektronické Lucase Epic ,a Citroen tam dával mechanický Bosch ! Pokud by jsi měl další otázky stačí se jen zeptat..... Citovat
comm Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 dakujem vam chalani to som potreboval vediet bo jeden mechanik mi tvrdil ze ine tam nejde co mne sa zdalo dost ako absolutny nezmysel ale overovat sa ma vsetko tak dakujem Citovat
nikto11 Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 dakujem velmi pekne za info a postahoval som vsetky mozne dokumentacie o tom , takze lucas von a bosch dnu a dufam ze budem uz jazdit lebo teraz mam priblizovadlo Skoda 105 a fajnova spotreba cca 6-7l na 100km a vo vnutri kvalitna klima cca35-70stupnov takze idem zajtra do servisu a budem pozerat a mudrovat mechanikovi este raz velmi pekne dik:cool: Citovat
Burisek Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: comm dakujem vam chalani to som potreboval vediet bo jeden mechanik mi tvrdil ze ine tam nejde co mne sa zdalo dost ako absolutny nezmysel ale overovat sa ma vsetko tak dakujem jde úplně v pohodě,není to sice tak živé jako u toho Lucase,ale je tam třeba odpojit elektronický plyn,napojit lanko na plynový pedál ( nějaké dostatečně dlouhé a univerzální ) je ale potřeba mít i vstřiky Bosch nejlépe z toto identického auta,spolu s čerpadlem,včetně trubek ! Zapomeň na to že ti půjde blokování kódem,pokud máš,bude ti svítit kontrolka diagnostiky na přístrojovce ( vyndáš z budíku žárovičku ) a výsledkem ti bude krásná jízda s o litr a půl menší spotřebou a pokud se ti vys... tak servis Bosch ho lehce spravý a za pár kaček který je na každém rohu..... [upravil dne 28/5/08 Burisek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.