Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cáv te vsetci chcel by som vediet jednu vec od vas co maju tieto mottoryvo svojich peugeotikov a hlavne sa to tyka elektronickeho vstrrekovacieho cerpadla viem ze sa da zamenit za bosh ale akeho a z ktoreho modelu je to cerpadlo alebo staci iba cislo cerpadlo model a este jedna taka vec kolko kladiek na klinovom remeni u 2.1TD 80KW

inac je to 406 2.1TD Break a ak mate nejake infoo o tom to aute tak by som bol rad keby ste poslaly vopred dakujem

Odesláno
Původně zaslal: nikto11

a nahodou nema niekto a za kolko:papa

mám já,projdi si moje příspěvky,a též se dávalo také do Xantií se stejným obsahem.... ,v mých příspěvcích je to vše celkem hodně popsáno ! Jinak Peugeot i Citroen dávali stejné motory tyto 2.1 TD akorát že Peugeot tam cpal elektronické Lucase Epic ,a Citroen tam dával mechanický Bosch ! Pokud by jsi měl další otázky stačí se jen zeptat.....

Odesláno

dakujem vam chalani to som potreboval vediet bo jeden mechanik mi tvrdil ze ine tam nejde co mne sa zdalo dost ako absolutny nezmysel ale overovat sa ma vsetko tak dakujem

Odesláno

dakujem velmi pekne za info :super a postahoval som vsetky mozne dokumentacie o tom , takze lucas von a bosch dnu :myslim a dufam ze budem uz jazdit lebo teraz mam priblizovadlo Skoda 105 a fajnova spotreba cca 6-7l na 100km a vo vnutri kvalitna klima cca35-70stupnov :mad: takze idem zajtra do servisu a budem pozerat a mudrovat mechanikovi :o

este raz velmi pekne dik:cool:

Odesláno
Původně zaslal: comm

dakujem vam chalani to som potreboval vediet bo jeden mechanik mi tvrdil ze ine tam nejde co mne sa zdalo dost ako absolutny nezmysel ale overovat sa ma vsetko tak dakujem

jde úplně v pohodě,není to sice tak živé jako u toho Lucase,ale je tam třeba odpojit elektronický plyn,napojit lanko na plynový pedál ( nějaké dostatečně dlouhé a univerzální ) je ale potřeba mít i vstřiky Bosch nejlépe z toto identického auta,spolu s čerpadlem,včetně trubek ! Zapomeň na to že ti půjde blokování kódem,pokud máš,bude ti svítit kontrolka diagnostiky na přístrojovce ( vyndáš z budíku žárovičku ) a výsledkem ti bude krásná jízda s o litr a půl menší spotřebou a pokud se ti vys... tak servis Bosch ho lehce spravý a za pár kaček který je na každém rohu.....

[upravil dne 28/5/08 Burisek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...