Georg7 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Ahoj, v 206ce rv 2001 svítí oranzova kontrolka diagnostiky motoru. V servisu to napichli na computer a zavada zni: OPOTREBENI KATALYZATORU.... Na emisich jsem byl pred 2mes. a vse v poradku.... Spotreba je taky v poradku... Je treba nový katalyzátor? [upravil dne 26.5.2008 Georg7] Citovat
Fakir Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Když jsou emise v pořádku, tak asi ne. Spíš to bude druhá lambda za katem, zkus jí prostříknout konektor, třeba toho nechá. Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Jo,víte co se stalo mě? To vám musím říct.Jedu,jedu a najednou autko hodně zbrzdilo,(zrovna jsem chtěla přeřadit z dvojky na trojku) no a zároven\' se rozsvítila kontrolka diagnostiky.Vyřadila jsem..motor nezhasnul,v pohodě,tak jsem zkusila znova zařadit a kontrolka zhasla a jelo se dál.Trochu mě to polekalo,protože jsem měla domů ještě 120km a musela do práce,ale nic takového už se cestou neopakovalo a dojeli jsme št\'astně domů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.