L.I.P.O.8 Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Tak včera mi nějaký parchant ukradl rádio z auta:grr.Páčil okno a tím ohl dveře u spodního těsnění a vlastně ještě jakby ten sloupek dveří,vybil šibu i když tam byla fólie a nikdo samozřejmě nic neviděl.S bengama sme sepsali protokol a podali trestní oznámení na neznámého pachtele a prý se pokusí ho chytit.V autě je alarm,ale nějaký slabší,protože se nespustil.Takže budu investovat do lepšího alarmu a nějakého rádia.To sem pěkně zarobil na víkend.Ještě,že mám připojištěné všechny skla. Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 to je smutne ale stim asi nic neudeláš.Parchanti su a bude ich čoraz viac takže odporučam sa preto a nato nachystat a zabezpečit ako sa len dá.Ozik a radio si mal bez odnimatelneho panela? Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 24. květen 2008 Autor Odesláno 24. květen 2008 Právě,že s odnímatelným.Jenomže přítelkyně tatranku nechala v rádiu. Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 ups tak to si má čo odrabat:D:D:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 To je teda dobytek,když už chce něco vybrat ,tak za každou cenu,a rozbije eště kus auta,nejdřív bych sekal prsty a pak eště hnáty,hajzlové. Citovat
Guest servisman Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 co naděláš parchanti jsou a budou a pokud nechala tatranku tak se ani nedivím. Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 Tak ja bych mu dal ruku mezi sloupek a dveře a několikrát dveřama pořádně švihnul.Radio už je vybrane nove,teda se rozhodujem mezi 2 modelama a to http://www.ahifi.cz/autoradia/panasonic-cq-c8405n.html a http://www.ahifi.cz/autoradia/sony-cdx-gt828u.html .Přítelkyně přispěje i na alarm i na rádio tak aspoň tak.A alarm tento http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/magicar/autoalarm-magicar-m100as.html Doufám,že to admin nebude brát jako reklamu. Citovat
Majar Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal To je teda dobytek,když už chce něco vybrat ,tak za každou cenu,a rozbije eště kus auta,nejdřív bych sekal prsty a pak eště hnáty,hajzlové. Pěkný smajlík.Texaský masakr motorovou pilou? Citovat
MrVain Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: L.I.P.O.8 Tak ja bych mu dal ruku mezi sloupek a dveře a několikrát dveřama pořádně švihnul.Radio už je vybrane nove,teda se rozhodujem mezi 2 modelama a to http://www.ahifi.cz/autoradia/panasonic-cq-c8405n.html a http://www.ahifi.cz/autoradia/sony-cdx-gt828u.html .Přítelkyně přispěje i na alarm i na rádio tak aspoň tak.A alarm tento http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/magicar/autoalarm-magicar-m100as.html Doufám,že to admin nebude brát jako reklamu. ja by som ti doporučil radšej Pioneer http://www.basys.cz/produkty/pioneer/zabava-v-aute/autoradia-s-cd-mp3-prehravacem/deh-p6000ub Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 Ten Pioneer se mi líbí,ale přítelkyni ne tak musíme vybrat nějaký kompromis Citovat
MrVain Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: L.I.P.O.8 Ten Pioneer se mi líbí,ale přítelkyni ne tak musíme vybrat nějaký kompromis skus hej vysvetliť,že na radio sa nedíva,ale počúva a ten rozdiel vo zvuku je počuť Citovat
JuloI Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 V novej 206ke mám rádio už od výroby takže to mi hádam nikto neukradne. Skôr sa bojím že mi zoberú rovno celé auto. Ale favorit mi vykradli dvakrát. Raz rádio ( to bolo za bieleho dňa, sused ho videl a zavolal policajtov lenže prišli asi o dve minuty neskôr ako ten hajzel odisiel) a druhýkrát povinú výbavu a rezervu. V oboch prípadoch mi otrhli tesnenie a háčikom odomkli zámok. Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 sklo je opět na svém místě i s fólií.Rádio vybrané bude to ten Soňáč jelikož taky beru funkce.Přes Blutoth to můžu propojit s mobilem a volat přes rádio,které má v sobě zabudovaný mikrofón.Přestříkám prostřední panel jelikož je poškrábaný k tomu přidám ještě pár věcí a hotovo. Citovat
leon Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 me taky vykradly auto asi před rokem, ale mnohem šetrnejsim zpusobem. byl jsem v podzemni garaži v tescu kde jsem si najivne myslel že to je hlidane. jelikož jsem vul tak jsem v radiu nechal tatranku. prijdu k autu a auto otevrene, chvili mi trvalo než jsem přišel na to jak se do vnitř dostaly. nakonec jsem na to přišel , nadzvedly kliku spolujezdce a vrazili mezi ni drat kterym vyhačili čudlik no a byly vevnitř. Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Tak Soňáč už je v autě a rube dobře takže zatím spokojenost:D Citovat
dzana.m Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 tak to ti nezavidím ale jak píšeš nikdo nic nevidel ale beda jak by šlo o jejich auto tak to by se schaněli a jak tady pišou prsty do dveří a pořádne snima parkrát třísknout pak by si to snad pamatovali hojzlové Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: MrVain Původně zaslal: L.I.P.O.8 Ten Pioneer se mi líbí,ale přítelkyni ne tak musíme vybrat nějaký kompromis skus hej vysvetliť,že na radio sa nedíva,ale počúva a ten rozdiel vo zvuku je počuť mně by to nevysvětlil:D No ale vlastně.. kdyby to rádio ukradli kvůli mě..tak bych ani nedutala:mad: Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: dzana.m tak to ti nezavidím ale jak píšeš nikdo nic nevidel ale beda jak by šlo o jejich auto tak to by se schaněli a jak tady pišou prsty do dveří a pořádne snima parkrát třísknout pak by si to snad pamatovali hojzlové He to sem psal já.A nebo prsty uřezat aby se už nemohl ani vych.... močit:bacha:D Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: MrVain Původně zaslal: L.I.P.O.8 Ten Pioneer se mi líbí,ale přítelkyni ne tak musíme vybrat nějaký kompromis skus hej vysvetliť,že na radio sa nedíva,ale počúva a ten rozdiel vo zvuku je počuť mně by to nevysvětlil:D No ale vlastně.. kdyby to rádio ukradli kvůli mě..tak bych ani nedutala:mad: Ale jo vysvětlil.Hezky pomalu.Přítelkyně už potom taky říkala,že jí to už je jedno hlavně ať už tam nějaké je,ale koupil sem to které ona vybrala:aut Citovat
MrVain Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: L.I.P.O.8 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: MrVain Původně zaslal: L.I.P.O.8 Ten Pioneer se mi líbí,ale přítelkyni ne tak musíme vybrat nějaký kompromis skus hej vysvetliť,že na radio sa nedíva,ale počúva a ten rozdiel vo zvuku je počuť mně by to nevysvětlil:D No ale vlastně.. kdyby to rádio ukradli kvůli mě..tak bych ani nedutala:mad: Ale jo vysvětlil.Hezky pomalu.Přítelkyně už potom taky říkala,že jí to už je jedno hlavně ať už tam nějaké je,ale koupil sem to které ona vybrala:aut hlavné je, že teraz bude vyberať panel z radia (aj ked bude tankovať na pumpe):D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.