mitch.mb Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Tak z toho teda moc moudrej nejsem... :c( no kazdopadne jsem zkousel ruzny hodnoty odporu i pomoci potenciometru mezi zem a napajeci kontakt kterej de z rada pres toho jacka a radio nic nedelalo :c( V cem by mohl byt problem? Citovat
pysta1 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 A kukal si túto stránku? http://dacialogan.ic.cz/DalkoveOvladani.html Tam je o tom dosť popísané. Možno JVC nereaguje na zmenu odporu... Neviem, ale na SONY rádia to funguje... Citovat
pysta1 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 No neviem neviem, či to JVC má aj vstup na externý ovládač??? Či sa nedá ovládať len cez infra alebo tak... Citovat
mitch.mb Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 no konektor na pripojeni jacka tam je a jakysi napeti z toho leze i pri vypnutym radiu. Na tu stranku jsem koukal podle toho tvyho schematu jsem si v praci sletoval do rady ty odpory a zitra to jeste skusim jestli to bude neco delat... uvidime... ale redukce se na to prodavaj takze by to jit melo... no uvidime :c( jestli to zejtra nepude tak se na to vyprdnu.. pres pul roku ziju bez toho tak to holt tak asi zustane ale nebylo by spatny kdyby to slapalo Citovat
Martas406 Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Taky mám JVC,zkoušel jsem vše jak pišete,asi ale jako jediný měněním odporu ovládat nejde,je to pro digitální vstup,takže něco jako dostává s infra ovladače. [upravil dne 28.5.08 Martas406] Citovat
mitch.mb Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Jojo ted jsem to taky jeste zkousel odporama a bohuzel opravdu nejde :c( Je to dost mozny ze se tam musi pripojit infra takze na to prdim :c( pac kupovat drahej adapter se mi nechce :c( Citovat
pysta1 Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Kašli na to, alebo predaj JVC a kup Sony. Citovat
mitch.mb Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Me to tak nejak ani nevadi ale za pokus to stalo.. Bez toho zit dokazu :c) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.