Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak z toho teda moc moudrej nejsem... :c( no kazdopadne jsem zkousel ruzny hodnoty odporu i pomoci potenciometru mezi zem a napajeci kontakt kterej de z rada pres toho jacka a radio nic nedelalo :c( V cem by mohl byt problem?

Odesláno

no konektor na pripojeni jacka tam je a jakysi napeti z toho leze i pri vypnutym radiu. Na tu stranku jsem koukal podle toho tvyho schematu jsem si v praci sletoval do rady ty odpory a zitra to jeste skusim jestli to bude neco delat... uvidime... ale redukce se na to prodavaj takze by to jit melo... no uvidime :c( jestli to zejtra nepude tak se na to vyprdnu.. pres pul roku ziju bez toho tak to holt tak asi zustane ale nebylo by spatny kdyby to slapalo

Odesláno

Taky mám JVC,zkoušel jsem vše jak pišete,asi ale jako jediný měněním odporu ovládat nejde,je to pro digitální vstup,takže něco jako dostává s infra ovladače.

[upravil dne 28.5.08 Martas406]

Odesláno

Jojo ted jsem to taky jeste zkousel odporama a bohuzel opravdu nejde :c( Je to dost mozny ze se tam musi pripojit infra takze na to prdim :c( pac kupovat drahej adapter se mi nechce :c(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...