tomino Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Týýýýýýýýýýýý vogo, tak já tam mám asi sony od vietnamců:bacha ........................................ samosebou originální.:roker Citovat
tomino Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Takže jsem pohledal na netu a na 90% bych tam měl mít toho jacka. Takže mi prosím pošli návod jak si to udělal Ty..........:super Citovat
bure Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 muj sonyho pristroj sice od vietnamcu neni, ale ten modrej jack tam mam a jestli tady nekdo umi rozbehat redukci mezi timhle jackem a originalni kabelazi tak, aby fungovala packa pod volantem a display a za dvacet slovenskych korun, tak ho prohlasim za svateho a zacnu se zajimat jak ten zazrak vypada ?!?! Citovat
tomino Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Hele ......................... bacha na slova.:bacha Za svatého ho můžeš prohlásit až po jeho smrti ........................ ale já bych mu přál dlouhatánský život!!!!!!:potlesk:potlesk Citovat
tomino Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 taky jsem o mém rádiu něco našel................héééééééééééč:papa http://dacialogan.ic.cz/DalkoveOvladani.html :roker:roker [upravil dne 25.5.2008 tomino] Citovat
bure Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: tomino Hele ......................... bacha na slova.:bacha Za svatého ho můžeš prohlásit až po jeho smrti ........................ ale já bych mu přál dlouhatánský život!!!!!!:potlesk:potlesk a ja myslim ze posledni zijici svaty byl jezis, ale mam v tom bordel bo jsem ateista, ale kdyztak muzeme zamailovat do vatikanu a preptat se nicmene radeji bych vedel jak udelat ten zazrak za slovenskou dvacku ? :cool: Citovat
tomino Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Myslím, že to hodně souvisí s mým předchozím odkazem ........................... ovládání rádia odporem .................... zkusím někdy přeměřit páčku kolik dává ............................... pak by ta slovenská dvacetikoruna byla celkem reálná....:myslim Citovat
genzer Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 podle me bude problem u noveho modelu 406,pac tam packa neni pripojena primo do radia jako u stareho modelu,ale je zapojena do celeho svazku avede k BSI Citovat
pysta1 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Chalani lenže ja som nič nepísal o tom že to funguje aj s displayom! Šak to je logické že to nepojde... Ja som len písal, že do mojej 405 som si spravil redukciu za pár korun, a že mi to super chodí. A ďaľšia vec je, že ak máš display na rádiu, tak ho nepotrebuješ na palubke... Citovat
MrVain Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: genzer podle me bude problem u noveho modelu 406,pac tam packa neni pripojena primo do radia jako u stareho modelu,ale je zapojena do celeho svazku avede k BSI problem to neni len cena adapteru je o čosi vyššia 1850.- [upravil dne 26/5/08 MrVain] Citovat
genzer Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 jo,to jsem taky mel,nejdriv mi poslal jeden typ,to me nefungovalo,pak druhej,treti a stale nic,tak me vratil penize Citovat
mitch.mb Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 tak jsem na automega.sk nasel oem adapter pro radio JVC chci se zeptat myslite ze bude fungovat se 406? A pak se chci zeptat je tu nekdo ze slovenska nebo popr. z cech do jezdi na slovensko a mohl mi to tam koupit a poslat postou? Link na ten adapter je tu http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1065&id_tovar=15549&uroven=5&zaradenie=1065&ukaz=detail&hlzaradenie=9&obr=9 predem diky za info Citovat
pysta1 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 To je ťažko povedať či by to fungovalo... Jedine, keby s tým už niekto mal neakú konkrétnu skúsenosť, čo asi bude problém... Citovat
pysta1 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 To je ťažko povedať či by to fungovalo... Jedine, keby s tým už niekto mal neakú konkrétnu skúsenosť, čo asi bude problém... Citovat
mitch.mb Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 A slo by to popripade koupit a poslat postou? Citovat
tomino Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 A pro mě případně jeden na SONY prosím........ Citovat
mitch.mb Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Tak jsem meril packu a dava na modrym a cervenym dratu hodnoty: Vol+ 300ohm Vol- 250ohm Seek+ 367ohm Seek- 536ohm Mode 3,5ohm Change 122ohm Koupil jsem si potenciometr do 50K a zkousel jsem pripojenym jack 3,5 nastavovat ruzny hodnoty odporu ale bohuzel se nic nedelo :c( na konektoru jsem nameril proti GND a spicce jacka necelych 5V, ale at se delal co sem delal tak se nic nedelo :c( Nemate nekdo schema nebo navod jakyma hodnota popr. jak ovladat JVC KD-G333 pomoci jacka 3,5\" ??? Citovat
mitch.mb Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: pysta1 Ja mám Sony a redukciu som si spravil sám za cca 20Sk. Síce to mám v 405ke, ale zrejme by to išlo aj v 406tke. Mohl by si sem prosim dat navod jak si to vyrobil? co a kam jak si zapojil? Predem moc dekuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.