Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

muj sonyho pristroj sice od vietnamcu neni, ale ten modrej jack tam mam a jestli tady nekdo umi rozbehat redukci mezi timhle jackem a originalni kabelazi tak, aby fungovala packa pod volantem a display a za dvacet slovenskych korun, tak ho prohlasim za svateho a zacnu se zajimat jak ten zazrak vypada ?!?!

Odesláno

Hele ......................... bacha na slova.:bacha:bacha

Za svatého ho můžeš prohlásit až po jeho smrti :myslim........................ ale já bych mu přál dlouhatánský život!!!!!!:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: tomino

Hele ......................... bacha na slova.:bacha:bacha

Za svatého ho můžeš prohlásit až po jeho smrti :myslim........................ ale já bych mu přál dlouhatánský život!!!!!!:potlesk:potlesk:potlesk

a ja myslim ze posledni zijici svaty byl jezis, ale mam v tom bordel bo jsem ateista, ale kdyztak muzeme zamailovat do vatikanu a preptat se :D nicmene radeji bych vedel jak udelat ten zazrak za slovenskou dvacku ? :roker:cool:

Odesláno

Myslím, že to hodně souvisí s mým předchozím odkazem ........................... ovládání rádia odporem .................... zkusím někdy přeměřit páčku kolik dává ............................... pak by ta slovenská dvacetikoruna byla celkem reálná....:myslim:myslim

Odesláno

Chalani lenže ja som nič nepísal o tom že to funguje aj s displayom! Šak to je logické že to nepojde... Ja som len písal, že do mojej 405 som si spravil redukciu za pár korun, a že mi to super chodí. A ďaľšia vec je, že ak máš display na rádiu, tak ho nepotrebuješ na palubke... :cool:

Odesláno
Původně zaslal: genzer

podle me bude problem u noveho modelu 406,pac tam packa neni pripojena primo do radia jako u stareho modelu,ale je zapojena do celeho svazku avede k BSI

problem to neni len cena adapteru je o čosi vyššia 1850.-:aut

[upravil dne 26/5/08 MrVain]

Odesláno

tak jsem na automega.sk nasel oem adapter pro radio JVC chci se zeptat myslite ze bude fungovat se 406?

A pak se chci zeptat je tu nekdo ze slovenska nebo popr. z cech do jezdi na slovensko a mohl mi to tam koupit a poslat postou?

Link na ten adapter je tu

http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1065&id_tovar=15549&uroven=5&zaradenie=1065&ukaz=detail&hlzaradenie=9&obr=9

predem diky za info

Odesláno

Tak jsem meril packu a dava na modrym a cervenym dratu hodnoty:

Vol+ 300ohm

Vol- 250ohm

Seek+ 367ohm

Seek- 536ohm

Mode 3,5ohm

Change 122ohm

Koupil jsem si potenciometr do 50K a zkousel jsem pripojenym jack 3,5 nastavovat ruzny hodnoty odporu ale bohuzel se nic nedelo :c( na konektoru jsem nameril proti GND a spicce jacka necelych 5V, ale at se delal co sem delal tak se nic nedelo :c(

Nemate nekdo schema nebo navod jakyma hodnota popr. jak ovladat JVC KD-G333 pomoci jacka 3,5\" ???

Odesláno
Původně zaslal: pysta1

Ja mám Sony a redukciu som si spravil sám za cca 20Sk. Síce to mám v 405ke, ale zrejme by to išlo aj v 406tke. :myslim

Mohl by si sem prosim dat navod jak si to vyrobil? co a kam jak si zapojil? Predem moc dekuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...