Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

rozbity turbo - jak zjistim, ktery pujde do meho auta?

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, koupil sem starsi 407 CR najeto 54,5tis km r.v. 2005 najel s ni 2000km a po mesici mi odeslo turbo:grr V origo servisu mi rekli 50tis za novy a 30 za repas a na to fakt po koupi auta nemam. Tak jsem zacal hledat na netu novy a nasel jsem za 23tis Garrett akorat mi nejsou schopny 100% rict ze to na moje auto pujde, v systemu maji udano, ze to je pro 2,0 HDI od r.2006, 100kW! Kdyz volam do Peugeotu tak mi pokazdy reknou, ze mi to nemuzou zjistit ze maji jen katalogove cislo a ne znaceni od vyrobce. Podle me jen kecaj a nechcou mi ho rict, protoze to neni v autorizovanym servise:bacha Je nejaka jina moznost zjistit jestli tam to turbo pujde? Melo byt to jit ze stitku na turbu( pokud tam neni jen znaceni Peugeotu), ale turbo jeste neni vymontovany a ja bych uz rad objednal novy aby se tam mohlo hned zabudovat uz takhle budu bez auta 3 tydny:( Turbo co sem sehnal je Garrett č. 7560470004 OI: 9662301280

Odesláno

tak tomu hovorim kvalita po 55 000 km dodrbane turbo ,to mojmu šéfovi na megane 2 rv 2005 1,5 dci -120 000km sa rozpadol motor , ustrihlo mu klukoví hriadel :bojim:bojim:myslim:xvul

[upravil dne 24/5/08 virnik]

Odesláno
Původně zaslal: virnik

tak tomu hovorim kvalita po 55 000 km dodrbane turbo ,to mojmu šéfovi na megane 2 rv 2005 1,5 dci -120 000km sa rozpadol motor , ustrihlo mu klukoví hriadel :bojim:bojim:myslim:xvul

V drtivé většině případů je to o tom, že se majitel neumí k přeplňovanému motoru chovat!!!! A zrovna u Garrettu bych o kvalitě moc nepochyboval:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Marek81

Původně zaslal: virnik

V drtivé většině případů je to o tom, že se majitel neumí k přeplňovanému motoru chovat!!!! A zrovna u Garrettu bych o kvalitě moc nepochyboval:nevim

JJ jsem stejného názoru....pokud s tím někdo jezdí jako s klasickou atmosférou tam mu to turbo moc dlouho nevydrží.....pokud není vyloženě mechanická závada tak není možné aby při 55 t odešlo turbo......

Odesláno

Tak ja to auto mel 2000km a i kdyz sem s tim ze zacatku jezdil trochu jak s atmosferou, takze jsem se snazil drzet to kolem 2000ot kvuli mensi hlucnosti ale tam jeste nezabiralo turbo, tak sem celkem rychle prisel na to ze je lepsi to drzet kolem 2500 ot a vzdycky jsem se snazil turbo dochlazovat takze jsem vetsinou nevypnul motor hned po dojeti ale tak 20s pockal. A to ze tam ta vada byla uz kdyz sem to kupoval se pry neda dokazat:grr

Odesláno

Zeptejte se oktávkářů, u garretu je naprosto normální, že si klekne po 50tisících. Myslim oktavia 2. Prý se teď dělaji dost nekvalitně.

Odesláno

Prepačte , ohladom turba skuste fy TURBO TEC Trenčín ,repas na výmenu 14000 Sk plusDph . Dajú na to turbo 2ročnú záruku. Mám tiež 407 1.6 Hdi už pri 50000km bolo vymieňané turbo v záruke a budem ho meniť znova.Mam na ňom cca 98000km ono ide, ale

občas v zakrutach vynechá ako by sa zaseklo zadymí a ide ďalej. Tiež pri otáčkach 1500-2000 to dost dymí, hlavne pri rozbehu .(Zaseknuté variabilné lopatky ?)Mam ho už kúpené čakám cca2000km (výmena oleja )a budem ho meniť . Dám vedieť po výmene.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...