klm16 Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 dnes som bol u znameho ktrory vozi auta (obcas aj peugeoty) len tak mezdi recou sadol do mojej 306 trosku sa poobzeral a povedal ze volant ktory mam kozeny nieje origos, ale je dorabany braj to usudil podla zosivanych casti vzadu... na moje tvrdenie ze je tam od vyroby (co nevem pretoze som 2. majitel) mi povedfal ze ak by bol origos kozeny volant tak by bola kozena aj hlavica rucnej brzdy.... co je ma tom pravdy?? podla coho sa to da zistit ?? ja iba chcem vediet nakolko sa niekto babral s interierom kezde stale sa znazim zistit pricinu nefunkcnosti dazdoveho senzora... Citovat
escorpion Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Neviem ake mas stare auto, ale ked sa zaregistrujes na tejto stranke (je tam aj slovencina, cestina) http://public.servicebox.peugeot.com tak ked tam zadas VIN svojho auta, tak zistis vybavu auta dost podrobne na to, aby si zistil ci mas (si mal mat) kozeny packet, alebo nie. Citovat
klm16 Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 mam 98. Na tej stranke mi moje vinko neukaze ... Citovat
escorpion Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Uff tak to je fakt smola. Máš tam aj airbag? Ak nie, tak to len niekto pred tebou možno vymenil volant za kožený, keďže je predpokladám krajší. Horšia možnosť je ak to bolo búrané, vystrelil airbag a dotyčný nechel platiť za nový tak vymenil volant za iný bez airbagu. Viem, že dnes je móda, že ak je volant kožený, tak je automaticky v aute kožená aj prevodová páka a ručná brzda. Ale bolo to v móde aj v minulosti? To fakt neviem. Možno keby si ho rozobral (ten volant), tak tam bude niekde napísaný rok výroby volantu a môžeš to porovnať s rokom výroby Tvojho auta. [upravil dne 23.5.2008 escorpion] Citovat
klm16 Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 airbag tam ma byt, bol som aj na diagnostike, povedali ze bag je OK... auto burane nebolo.... mam ho 2 roky a zatial ziadny nazdak toho ze na aute bolo nieco menene... alebo je to len moj pocit ?? Citovat
escorpion Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Původně zaslal: klm16 airbag tam ma byt, bol som aj na diagnostike, povedali ze bag je OK... auto burane nebolo.... mam ho 2 roky a zatial ziadny nazdak toho ze na aute bolo nieco menene... alebo je to len moj pocit ?? Ak je airbag v poriadku, tak sa mi nechce verit, ze by ho niekto len tak vymenil s celym volantom. Duplom ak to vyzera ze to nebolo burane. Skor mi to pripada tak ze Tvoja verzia jednoducho mala len kozeny volant bez paky kozenej a rucnej brzdy. Citovat
klm16 Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 paka je kozena... teda samotna hlavica nie ale ten potah okolo nej... akurat rucna je bez koze.... mna zarazilo tvrdenie ze ten volant je prerabany ze ta koza na nom neje origos.... mozno to bol jeho omyl... Citovat
chotemicak Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Nebo jestli někdo nepředělával ručku z nějakýho důvodu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Ale co to dramatizujete. Volant sa da do koze aj nasit. Aj kamarat si to daval spravit, normalny volant mu obsily kozou... Takze kludne si ho mohol dat majitel obsit. Pokial by si na to chcel uplne dojst, tak rozober volant. Pokial je tam od vyroby, nebude tam porusena na srobe taka farba... Citovat
klm16 Odesláno 24. květen 2008 Autor Odesláno 24. květen 2008 takze sa mi podaril spustit servicebox. pri polozke volant mam napisane : 4-RAMENNÝ PENOVÝ VOLANT . 4 ramenny je ale penovy??, tomu nerozumiem :-) Citovat
rolis7 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Ja mám 99, volant koža už značne ošúchaná, riadiaca páka v koži detto, ručná brzda plast. Je to výbava XT. Všetko origo. [upravil dne 25/5/08 rolis7] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Penovi volant je klasicky, nie v kozi ani nie s nejakeho tvrdeneho plastu. Penovi mam napr ja... Citovat
raydowe Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 jj, dnes sa este stale predava 206ka s hlinikkovim packom v ktorom je kozeny volant, ale kozena rucka uz ne Citovat
Lluciano Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: rolis7 Ja mám 99, volant koža už značne ošúchaná, riadiaca páka v koži detto, ručná brzda plast. Je to výbava XT. Všetko origo. [upravil dne 25/5/08 rolis7] Nápodobně - volant kožený, řadička taky, ručka plast. Volant je kupodivu původní včetně bagu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.