Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes som bol u znameho ktrory vozi auta (obcas aj peugeoty) len tak mezdi recou sadol do mojej 306 trosku sa poobzeral a povedal ze volant ktory mam kozeny nieje origos, ale je dorabany braj to usudil podla zosivanych casti vzadu...

na moje tvrdenie ze je tam od vyroby (co nevem pretoze som 2. majitel) mi povedfal ze ak by bol origos kozeny volant tak by bola kozena aj hlavica rucnej brzdy....

co je ma tom pravdy?? podla coho sa to da zistit ??

ja iba chcem vediet nakolko sa niekto babral s interierom kezde stale sa znazim zistit pricinu nefunkcnosti dazdoveho senzora...

Odesláno

Uff tak to je fakt smola.

Máš tam aj airbag?

Ak nie, tak to len niekto pred tebou možno vymenil volant za kožený, keďže je predpokladám krajší.

Horšia možnosť je ak to bolo búrané, vystrelil airbag a dotyčný nechel platiť za nový tak vymenil volant za iný bez airbagu.

Viem, že dnes je móda, že ak je volant kožený, tak je automaticky v aute kožená aj prevodová páka a ručná brzda.

Ale bolo to v móde aj v minulosti? To fakt neviem.

Možno keby si ho rozobral (ten volant), tak tam bude niekde napísaný rok výroby volantu a môžeš to porovnať s rokom výroby Tvojho auta.

[upravil dne 23.5.2008 escorpion]

Odesláno

airbag tam ma byt, bol som aj na diagnostike, povedali ze bag je OK...

auto burane nebolo....

mam ho 2 roky a zatial ziadny nazdak toho ze na aute bolo nieco menene...

alebo je to len moj pocit ??

Odesláno
Původně zaslal: klm16

airbag tam ma byt, bol som aj na diagnostike, povedali ze bag je OK...

auto burane nebolo....

mam ho 2 roky a zatial ziadny nazdak toho ze na aute bolo nieco menene...

alebo je to len moj pocit ??

Ak je airbag v poriadku, tak sa mi nechce verit, ze by ho niekto len tak vymenil s celym volantom. Duplom ak to vyzera ze to nebolo burane.

Skor mi to pripada tak ze Tvoja verzia jednoducho mala len kozeny volant bez paky kozenej a rucnej brzdy.

Odesláno

paka je kozena... teda samotna hlavica nie ale ten potah okolo nej...

akurat rucna je bez koze....

mna zarazilo tvrdenie ze ten volant je prerabany ze ta koza na nom neje origos....

mozno to bol jeho omyl...

Odesláno

Ale co to dramatizujete. Volant sa da do koze aj nasit. Aj kamarat si to daval spravit, normalny volant mu obsily kozou... Takze kludne si ho mohol dat majitel obsit.

Pokial by si na to chcel uplne dojst, tak rozober volant. Pokial je tam od vyroby, nebude tam porusena na srobe taka farba...

Odesláno

takze sa mi podaril spustit servicebox.

pri polozke volant mam napisane :

4-RAMENNÝ PENOVÝ VOLANT .

4 ramenny je ale penovy??, tomu nerozumiem :-)

Odesláno

Ja mám 99, volant koža už značne ošúchaná:D, riadiaca páka v koži detto, ručná brzda plast. Je to výbava XT.:papa Všetko origo.

[upravil dne 25/5/08 rolis7]

Odesláno

Penovi volant je klasicky, nie v kozi ani nie s nejakeho tvrdeneho plastu.

Penovi mam napr ja...

Odesláno
Původně zaslal: rolis7

Ja mám 99, volant koža už značne ošúchaná:D, riadiaca páka v koži detto, ručná brzda plast. Je to výbava XT.:papa Všetko origo.

[upravil dne 25/5/08 rolis7]

Nápodobně - volant kožený, řadička taky, ručka plast.

Volant je kupodivu původní včetně bagu. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...