RomanNR Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 ahojte.....nenasiel som odpoved tak pisem otazku;).....prestali mi svietit hodiny+teplomer na paneli v 306ke....akym sposobom je ten panel podsvieteny? da sa to urobit (vymena nejakej ziarovky) alebo je to velky problem a je potrebne vymenit cely segment? a ked je to mozne opravit vymenou nejakej ziarovky - ako sa k nej dostanem? da sa vylupnut iba ta cast alebo musim rozobrat pol auta? dik moc za vse.... Citovat
Driver Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Hodiny jsou podsvětlený dvěma žárovkama. Stačí vydloubnout plochým šroubovákem ten spodní plast a potom povolit dva šrouby a hodiny jsou venku. Citovat
RomanNR Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Driver Hodiny jsou podsvětlený dvěma žárovkama. Stačí vydloubnout plochým šroubovákem ten spodní plast a potom povolit dva šrouby a hodiny jsou venku. ....mozno blba otazka, ale mas na mysli plast okolo toho displeju co je oval cca 15 cm dlhy a 3 cm siroky?alebo nieco viac? Citovat
Driver Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 myslím tím celý ten plast co je okolo spínačů až pod ovládání ventilátorů a topení, je tam jenom nacvaknutý Citovat
RomanNR Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Driver myslím tím celý ten plast co je okolo spínačů až pod ovládání ventilátorů a topení, je tam jenom nacvaknutý oki.....prave som pozeral do Jak na to 306 - a tam pisu, ze podsvietenie hodin nie je mozne menit - si robia kozy dufam....mas s tym osobne skusenosti? myslim tym, ze ci si to menil alebo tak.....ak hej ake tam idu ziarovky pls? take ake do palubky? dik Citovat
Driver Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Podsvícení je samozřejmě možné vyměnit, jsou tam stejné žárovičky jako do přístrojovky. Jsou tam dvě v patici. Už jsem je taky měnil [upravil dne 22/5/2008 Driver] Citovat
RomanNR Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Driver Podsvícení je samozřejmě možné vyměnit, jsou tam stejné žárovičky jako do přístrojovky. Jsou tam dvě v patici. Už jsem je taky měnil [upravil dne 22/5/2008 Driver] si ma potesil.....bo uz som myslel ze budem musiet kupit cely segment hodin.... a neriesil si nahodou osvetlenie zapalovacu a popolnika? okolo zapalovaca je prstenec, kt. vyzera ze by mohol rozptylovat svetlo z nejakej ziarovky.....a v popolniku som si isty ze bola ziarovka - vytiahol som ju ale nemal som inu.....ale ie som si isty ze to niekedy svietilo.....nemas skusenost? Citovat
chuck11 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 JJ v hodinách jsou žárovičky,já sem je taky mněnil,ale z důvodu,že jsem tam dával modré diody a v popelníku jsem mněl taky jednu žárovku pokud mně paměť neplete,ale ten jsem si podsvítil taky po svém výrobou dvou mini diodových neonků. Citovat
tiburtius Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: RomanNR ahojte.....nenasiel som odpoved tak pisem otazku;).....prestali mi svietit hodiny+teplomer na paneli v 306ke....akym sposobom je ten panel podsvieteny? da sa to urobit (vymena nejakej ziarovky) alebo je to velky problem a je potrebne vymenit cely segment? a ked je to mozne opravit vymenou nejakej ziarovky - ako sa k nej dostanem? da sa vylupnut iba ta cast alebo musim rozobrat pol auta? dik moc za vse.... Ak by si chcel fotky o rozoberaní stedového panela a hodiniek napíš na t.sz@centrum.sk a pošlem foto. inak sa to tu preberalo. Ja som tiež menil [upravil dne 22.5.2008 tiburtius] Citovat
RomanNR Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 ....pohodka pani, diky.....uz je hotofka:super .......a ako som zistil - aj zapalovac sa da podsvietit - je tam jedna ziarovka.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.