renam Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 ahojte, viete mi niekto poradit, ako docielim, aby mi svietil display aj ked mam zapnute svetla. vzdy,ked ich zapnem, tak zhasne cas na displayi. diky Citovat
Driver Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Tam budeš mít asi nějaký bordel v drátech, ten displej se rozsvítí vždy po zapnutí klíčku a pokud rozsvítíš světla tak se má pouze ztlumit podsvícení. Tipnul bych to na prohozený dráty, sundej plast kolem hodin a zkontroluj ten konektor jestli si s tím někdo nehrál. Kdyžtak jsem ti vyfotil jak je ten konektor zapojený, snad z toho ty barvy trochu rozeznáš, fotka se moc nepovedla Citovat
renam Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 fajn a ako mam dat dole ten kryt, aby som to neurvala Citovat
Driver Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Ten plast okolo hodin akorát něčím opatrně vydlobneš, třeba plochým šroubovákem. Je tam akorát nacvaknutý, potom už jenom vyšroubuješ dva šroubky na hodinách (jsou to torxy). Citovat
renam Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 Diky, skusim to. dufam, ze to vydrzi a bude to len v tomto. Citovat
renam Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 ahoj, pozreli sme to a mame tam len dake 4 draty, ale farby sme si nezapamatali. zajtra to pozrieme a dame vediet. ked sme to vsak pozerali, tak ani farby nejdu podla Tvojej fotky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.