Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vybrat ho nevies a premerat ho budes vediet? je to spinac - snimac ovladany magnetickym polom...

Ale aby si nepovedal: vyberies gumu silou okolo hrdla nadrze, nic neboj je to len prechodka. Ten snimac je je vsadeny v tom plaste co sa vola hrdlo nadrze, v takej obdlznikovej formicke v dolnej casti. Normalne potiahnes za kabliky a musi ist von. Draty idu okolo nalievacej trubice, su tam tusim aj nejak zacvaknute a koncia na naprave zhora zastrckou. Lepsie to vidno ked das dole koleso a podblatnik, ale nemusis. Ak chces preverit cinnost , resp. necinnost toho snimaca , malo by stacit premostit dratom tu zastrcku /namiesto snimaca zapojit drat/. Mala by ti zmiznut zavada/ aj ked mne to vypisovalo z diag. nieco ine : prerusen obvod alebo skrat na kostru/. Ja som mal studeny spoj v tom snimaci jeden drat sa mi vytiahol. Opatrne som to miesto odvrtal lebo je to zaliate v epoxide a napajkoval naspat. Zatial drzi. Novy stoji okolo 1500 sk ale aj to su peniaze a dobry pocit ze nezivis origo servis.

[upravil dne 20.5.2008 vlado-.m]

Odesláno

Dík, skusim to podľa tvojho návodu demontovať a prípadne odskúšať. Dnes som obzeral v autosúčiastkách dva magnetické spínače, jeden bol valcový a druhý obdĺžnikový. Skladal sa z dvoch častí, v jednej boli spínacie kontakty a viedli z toho dva drôty a druhá polovica bola magnetická. Skúsim to porovnať s tým originálom, či sa to nedá nahradiť. Cena je 75 Sk len musím odskúšať ako sa správa ten originál.

Odesláno

Tak som to dnes premeral. Dvihol som si auto, dal dole koleso a je tam perfektne vydieť na konektor od toho magnetického spínača. Tak som ho rozpojil a napichol na merák a skúšal som viečko nádrže. Pekne rozpínal a spínal vždy keď sa pootočí kľúč.

Odesláno

Keď som to auto kupil tak tam bolo dost závad a ja ich ešte len odstraňujem. Musím ešte behnúť na nejakú poriadnu diagnostiku, ku niekomu , kto sa tomu rozumie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...