leny Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Dobry den mam na vas jeden dotas mam peugeot 306 1.8 16v a mam takovy problem za jizdy sé mi teplota dostane max na 80 C, na volnoběch se zahřeje na 105 C až pak se spustí ventilator ,jakmile se zase rozjedu tak spadne na necelích 80C,klimu mam vyplou. Muže te mi někdo poradit kde je problem děkuji Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Vyzerá to na vadný termostat. Spíš nespínají ventilátory na první stupeň, měli by sepnout při 93st. Při 105st spíná druhý stupeň, pokud za jízdy drží 80st tak bude termostat ok. Při stání s volnoběhem teplota nahoru leze normálně, ale při 93st musí sepnout ventilátor a schladit to. Citovat
pastorek Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: pastorek Vyzerá to na vadný termostat. Spíš nespínají ventilátory na první stupeň, měli by sepnout při 93st. Při 105st spíná druhý stupeň, pokud za jízdy drží 80st tak bude termostat ok. Při stání s volnoběhem teplota nahoru leze normálně, ale při 93st musí sepnout ventilátor a schladit to. To je pravda. Ja som skôr uvažoval nad tým \"spadne na necelých 80\" a \"za jízdy se mi teplota dostane max na 80\" Dosť sa tu popísalo o tom že 306ky majú prevádzkovú teplotu 85 - 90. Preto som to dal za vinu termostatu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: pastorek Vyzerá to na vadný termostat. Spíš nespínají ventilátory na první stupeň, měli by sepnout při 93st. Při 105st spíná druhý stupeň, pokud za jízdy drží 80st tak bude termostat ok. Při stání s volnoběhem teplota nahoru leze normálně, ale při 93st musí sepnout ventilátor a schladit to. To je pravda. Ja som skôr uvažoval nad tým \"spadne na necelých 80\" a \"za jízdy se mi teplota dostane max na 80\" Dosť sa tu popísalo o tom že 306ky majú prevádzkovú teplotu 85 - 90. Preto som to dal za vinu termostatu. Mam stejný motor a termostat jsem měnil, otevírá při 83st, provozní teplota je kolem 80st. Pokud jedu někam dál tak se drží ořád na 80, jak je to v koloně nebo stání hned jde přes 90 a pak dochlazuje větrákem Před výměnou termostatu jsem to nedostal přes 70 i při delší jízdě [upravil dne 20/5/08 Radek Hurvajz] Citovat
pastorek Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: pastorek Vyzerá to na vadný termostat. Spíš nespínají ventilátory na první stupeň, měli by sepnout při 93st. Při 105st spíná druhý stupeň, pokud za jízdy drží 80st tak bude termostat ok. Při stání s volnoběhem teplota nahoru leze normálně, ale při 93st musí sepnout ventilátor a schladit to. To je pravda. Ja som skôr uvažoval nad tým \"spadne na necelých 80\" a \"za jízdy se mi teplota dostane max na 80\" Dosť sa tu popísalo o tom že 306ky majú prevádzkovú teplotu 85 - 90. Preto som to dal za vinu termostatu. Mam stejný motor a termostat jsem měnil, otevírá při 83st, provozní teplota je kolem 80st. Pokud jedu někam dál tak se drží ořád na 80, jak je to v koloně nebo stání hned jde přes 90 a pak dochlazuje větrákem Před výměnou termostatu jsem to nedostal přes 70 i při delší jízdě [upravil dne 20/5/08 Radek Hurvajz] Tak potom je to normálne. Termostat nebude vadný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.