Stratosik Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Ahoj, mám problém s brzdami, po výměně gumiček (opravné sady) na zadních kotoučích-třmenech , mě po odvzdušnění brzd po chvíli brždění propadá pedál!!Toto se děje i po výměně ,,hlavního brzdového válce,,!!!Nechápu jak je to možné, když mne před výměnou jen málo brzil zadek. Ale pedál mne v žádném případě nepadal!! Díky za radu! Citovat
ajven Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 dosteloval si tie samostelovacie sroby? vzadu na bubnoch? Citovat
Stratosik Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 ne, to jsem nedělal!to je ale na ruční brzdu,to bych měl tyky udělat? Citovat
pastorek Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Pedál brzdy sa môže prepadať len z dvoch dôvodov. Uniká kvapalina netesnostou alebo vadné gumičky v hlavnom brzdovom valci. Občas sa stane že po odvzdušňovaní odíde hlavný valec. Citovat
Stratosik Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Ok!!Již v pořádku!!Díky za rady!!Bylo to zavzdušněné!!Ale musel jsem to pěkně dlouho odvzdušňovat!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.