markus1 Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Ahoj lidičky, mám takový problém mám Peugeot 406 80kw r.2000, když chci nastartovat rozsvítí se mi kontrolka imobilizeru a mám smůlu, musím několikrát otáčet klíčkem než se mi podaří nastartovat a pak už v pohodě Citovat
genzer Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 chyba bude zrejme v transponderu(cte kod z klicku)stoji kolem petikila Citovat
stalmik Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 ještě že mam imobilizer připojený na klávesnici Sice už sem měnil kabel, ale teď to fachá jak má.. Citovat
Leo Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Zkus si přečíst toto (třeba Ti pomůže napružení kontaktů ): Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: markus1 myslím že jo Neviem co s tym maju baterky spolocne, nakolko imobilizer elektricku energiu nepotrebuje a funguje aj bez baterky. Ja mam nahradny kluc bez ovladania centralu, tj v nom ziadna baterka neni a predsa nastartujem K veci, skus este nahradny kluc, pokial mas. Pokial ty to bude robit stale, bude to v tom citaci imobilizera, aspom podla mna.. Citovat
pastorek Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Tiež by som dal vinu cievke transpondera. Citovat
markus1 Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 tak kontakty jsem vyzkoušel a nic, baterkou v klíči to nebude protože ta s tím čipem nemá nic společného a tak jsem si objednal transponder a uvidíme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.