Kasi Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Mohl by mi prosím někdo vyfotit uchycení střešního nosiče na 405. Jde mi o to, že bych potřeboval vědět jak je řešeno uchycení mezi dveřmi a střechou, abych si to mohl vyrobit. Případně kdyby někdo měl střešní nosič na prodej, tak koupím, stačil by i jen jeden příčník. Díky moc Citovat
Dundee Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Pod těsnící gumou mezi dveřmi a střechou jsou závity (pod záslepkami) na zvláštní šrouby (já si je podle jednoho zbývajícího nechal vytočit na soustruhu na plochý šroubovák, orig. je na torx). Fotky ti můžu udělat ve středu- teď už se mi ven nechce a zítra jdu do služby (24h) Citovat
Kasi Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Kdybys byl tak hodnej:) a pod tu gumu na to kouknu jak to tam vypada. Citovat
Dundee Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Tu gumu jen zvrchu odhrneš a uvidíš takový kulatý záslepky (nálepka z papíru nebo igelitu- nejsem si úplně jistej). Jedna je skoro vprostřed předních dveří a druhá spíš ke konci zadních dveří Citovat
Berkoff Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 pokud chces pricniky na 405, zustali mi tady, neni problem poslat. jsou provozovane na 405. fungovali Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.