MartinT Odesláno 10. únor 2004 Odesláno 10. únor 2004 Zdravim všechny Pežo?áky, prosím poraďte mi. K několika problémům na mé 406 1.8 16V se přidal další. Kolísaj otáčky, každou chvíli chcípe (2-10km) a pak nejde nastartovat. Pročítám forum, zkontroloval jsem všechny hadice, pročistil všechny konektory, svíčky, filtry................. Nakonec jsem zajel do PEUGEOTA a zdělili mi tento výsledek: Přechodná závada. Funkce snímače tlaku v sacím potrubí. Přechodná závada. Funkce regulace bohatosti smšsi. Vyměnit se dá jen celá klapka = 13.464kč A tak můj dotaz, prosím, zní: Odešel pověstný potenciometr(zalitý pod klapkou) viz. a nebo snímač tlaku(nebo snad průtoku) zezadu na klapce? A dá se někde sehnat ten snímač samostatňe? V Peugeotu ne! Tam jen celek za těch 14000,- Díky za každou radu MartinT Citovat
MartinT Odesláno 11. únor 2004 Autor Odesláno 11. únor 2004 A ještě k toho snímači tlaku. Na jakym principu funguje. Dá se to změřit? Díky MT Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.