Neon Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Neon Nejsou nejhorší, ale nejlepší taky ne ... Co zadek? Budou bubínky, anebo uděláš upgrade, ať to vypadá naducaně? jak jsem psal výše taky nejsem 100% spokojenej ale zklamanej určo taky nee. bubny určo měnit nebudu , tohle me netrapi . ted prijde na řadu sehnat černy interier , přečalounit tapecy a koketuji s lakovnou. OK, tak když už v tom budeš, přehoď tam i jinej motůrek a jsem zájemce ... Mám teď volnejch 100k, páč jedno auto nevyšlo ... Citovat
Creams Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Tak koukam na fotky ... a nějak není to moje gusto .... Přes tu zimu přemýšlej hodně Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. září 2008 Autor Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Neon Nejsou nejhorší, ale nejlepší taky ne ... Co zadek? Budou bubínky, anebo uděláš upgrade, ať to vypadá naducaně? jak jsem psal výše taky nejsem 100% spokojenej ale zklamanej určo taky nee. bubny určo měnit nebudu , tohle me netrapi . ted prijde na řadu sehnat černy interier , přečalounit tapecy a koketuji s lakovnou. OK, tak když už v tom budeš, přehoď tam i jinej motůrek a jsem zájemce ... Mám teď volnejch 100k, páč jedno auto nevyšlo ... po te dekarbonizaci motoru jsem max spokojen ale vim že pokud bych se ted rozhodoval mezi 1,8 a 2,0 tak vim že 2,0 , hold se učím za pochodu , každopádně pokud změním auto tak bude mít 2,0 nebo 2,2 CRDi popř 2,2HDi ,ale tohle je ještě feest daleko Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. září 2008 Autor Odesláno 27. září 2008 no vzhledem k tomu že lidi co to vidí live řikaji z 80% že dobry tak asi to chce lepší foto , mě se začinaji nějak líbit Citovat
MirasCC Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! ... To je abych ti nelezl do inzerátu, taky by mě to zajímalo Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: MirasCC My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! ... To je abych ti nelezl do inzerátu, taky by mě to zajímalo tak dobře , budou nové kola ! Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: Béďa Pe.Tr je tajnustkar.. malinko Citovat
čakom Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MirasCC My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! ... To je abych ti nelezl do inzerátu, taky by mě to zajímalo tak dobře , budou nové kola ! 16\" 17\" nebo 18\"? Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MirasCC My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! ... To je abych ti nelezl do inzerátu, taky by mě to zajímalo tak dobře , budou nové kola ! 16\" 17\" nebo 18\"? kašlu na konfort a spotrebu , přidej Citovat
čakom Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MirasCC My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! ... To je abych ti nelezl do inzerátu, taky by mě to zajímalo tak dobře , budou nové kola ! 16\" 17\" nebo 18\"? kašlu na konfort a spotrebu , přidej To si děláš srandu ne? 19\" nebo 20\"? Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MirasCC My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! ... To je abych ti nelezl do inzerátu, taky by mě to zajímalo tak dobře , budou nové kola ! 16\" 17\" nebo 18\"? kašlu na konfort a spotrebu , přidej To si děláš srandu ne? 19\" nebo 20\"? pekne chrom kola v usa zacinaj na 19\" Citovat
čakom Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MirasCC My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! ... To je abych ti nelezl do inzerátu, taky by mě to zajímalo tak dobře , budou nové kola ! 16\" 17\" nebo 18\"? kašlu na konfort a spotrebu , přidej To si děláš srandu ne? 19\" nebo 20\"? pekne chrom kola v usa zacinaj na 19\" Od jaké firmy jsou ty kola? Jaký budeš mít rozměr pneu? Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MirasCC My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! My chceme vědět, co bude za nový kola! ... To je abych ti nelezl do inzerátu, taky by mě to zajímalo tak dobře , budou nové kola ! 16\" 17\" nebo 18\"? kašlu na konfort a spotrebu , přidej To si děláš srandu ne? 19\" nebo 20\"? pekne chrom kola v usa zacinaj na 19\" Od jaké firmy jsou ty kola? Jaký budeš mít rozměr pneu? rial daytona race 10,5Jx20 s límcem guma 265/35 Citovat
čakom Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr rial daytona race 10,5Jx20 s límcem guma 265/35 ehm:myslim To tam chceš fakt dávat? to se ani nerozjede. Citovat
Béďa Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Pe.Tr ma odkarbonovanej motor takze se to rozjede v pohode.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.