Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poznáte Peugeota ? (po třicátéčtvrté)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

.....

CHLAPY STYĎTE SE!

.....

Omlouvám se za hindopišství, ale správně je to: CHLAPI, STYĎTE SE! :D

Ale jinak i já miluju Tebe :D

Nj, ja tu 309 uplne zazdil. Jelikoz je to mnou pomerne prehlizeny model, uz pro svou neforemnost a \"originalitu\" - neco jako fabie sedan.

BTW: a taky me uplne dostalo, ze se ten kufr otevira podobne jako na 405 st.m. - tak vysoka hrana kufru je pekne na prd :bacha

Kazdoapdne velmi dobra fotka na hadani... Nejni jich vice?

Odesláno
Původně zaslal: voštík

Omlouvám se za hindopišství, ale správně je to: CHLAPI, STYĎTE SE! :D

Ale jinak i já miluju Tebe :D

Nj, ja tu 309 uplne zazdil. Jelikoz je to mnou pomerne prehlizeny model, uz pro svou neforemnost a \"originalitu\" - neco jako fabie sedan.

BTW: a taky me uplne dostalo, ze se ten kufr otevira podobne jako na 405 st.m. - tak vysoka hrana kufru je pekne na prd :bacha

Kazdoapdne velmi dobra fotka na hadani... Nejni jich vice?

Promiň, z češtiny jsem jednou málem propadl...

Prostě starý model 309 a 405 maj plech mezi světlama...

Mám ještě nějakou, ale tam už má 309 boky...

Odesláno

Omluva se prijima... ja propadam pravidelne z literatury :D

me to bylo skoro hned jasny, ze to bude x05.... i kdyz tedy 309 neni x05, ale je to stejne obdobi / designova rada. Kdyz on ten detail... Koukal jsem do servisboxu jen na 405ku, byla trosku jina...

309 z linky uz tu byla, myslel jsem neco jineho... Treba Colombovu 402 ci co to je,...

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Já si myslím, že je to jasné. Jsem rád, že jsem to hned neprozradil...

CHLAPY STYĎTE SE!

Tipy jako 305, 504, 505 a 604 jsou naprosto mimo, protože tyto modely sice mají plech mezi světly, ale tlačítko kufru mají na víku kufru.

Jen MichalTalbot a jarajarda odpověděli správně a to hned na začátku! Doufal jsem že Vás ten prolis navede, a vy jste se nechali zmást tím že 405 starý model má na rozdíl od nového plech mezi světly a šli jste za tím i když MichalTalbot dával jasné zprávy.

No doufám že je to tím víkendem, sluncem, či alkoholem, jinak si neumím vysvětlit to že Vám to \"natřel\" MichalTalbot. :D

Ale jinak Vás miluju! Pobavili jste mě a to je nejdůležitější!

Takže 309 starý model. Pamatovat! :bacha

Marcel : jsem rád,že jsi rád a ostatní doufám jsou taky rádi,že ty jsi taky rád.Prostě budme rádi na světě.Sranda a zábava musí bejt. Aa vvootom to je :D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...