voštík Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 ..... CHLAPY STYĎTE SE! ..... Omlouvám se za hindopišství, ale správně je to: CHLAPI, STYĎTE SE! Ale jinak i já miluju Tebe Nj, ja tu 309 uplne zazdil. Jelikoz je to mnou pomerne prehlizeny model, uz pro svou neforemnost a \"originalitu\" - neco jako fabie sedan. BTW: a taky me uplne dostalo, ze se ten kufr otevira podobne jako na 405 st.m. - tak vysoka hrana kufru je pekne na prd Kazdoapdne velmi dobra fotka na hadani... Nejni jich vice? Citovat
Marcel505 Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: voštík Omlouvám se za hindopišství, ale správně je to: CHLAPI, STYĎTE SE! Ale jinak i já miluju Tebe Nj, ja tu 309 uplne zazdil. Jelikoz je to mnou pomerne prehlizeny model, uz pro svou neforemnost a \"originalitu\" - neco jako fabie sedan. BTW: a taky me uplne dostalo, ze se ten kufr otevira podobne jako na 405 st.m. - tak vysoka hrana kufru je pekne na prd Kazdoapdne velmi dobra fotka na hadani... Nejni jich vice? Promiň, z češtiny jsem jednou málem propadl... Prostě starý model 309 a 405 maj plech mezi světlama... Mám ještě nějakou, ale tam už má 309 boky... Citovat
voštík Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Omluva se prijima... ja propadam pravidelne z literatury me to bylo skoro hned jasny, ze to bude x05.... i kdyz tedy 309 neni x05, ale je to stejne obdobi / designova rada. Kdyz on ten detail... Koukal jsem do servisboxu jen na 405ku, byla trosku jina... 309 z linky uz tu byla, myslel jsem neco jineho... Treba Colombovu 402 ci co to je,... Citovat
Pegoo Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Já si myslím, že je to jasné. Jsem rád, že jsem to hned neprozradil... CHLAPY STYĎTE SE! Tipy jako 305, 504, 505 a 604 jsou naprosto mimo, protože tyto modely sice mají plech mezi světly, ale tlačítko kufru mají na víku kufru. Jen MichalTalbot a jarajarda odpověděli správně a to hned na začátku! Doufal jsem že Vás ten prolis navede, a vy jste se nechali zmást tím že 405 starý model má na rozdíl od nového plech mezi světly a šli jste za tím i když MichalTalbot dával jasné zprávy. No doufám že je to tím víkendem, sluncem, či alkoholem, jinak si neumím vysvětlit to že Vám to \"natřel\" MichalTalbot. Ale jinak Vás miluju! Pobavili jste mě a to je nejdůležitější! Takže 309 starý model. Pamatovat! Marcel : jsem rád,že jsi rád a ostatní doufám jsou taky rádi,že ty jsi taky rád.Prostě budme rádi na světě.Sranda a zábava musí bejt. Aa vvootom to je :D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.