ajsik Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Dáváme do kupy 306tku, rok 12/2000 TU5JP 72kw objednal jsem dle vinu hlavní hadici co vede z bloku podél pravého nosníku do předu k chladiči a z pravé strany se to do něj ve spod napojuje. Hadice je ukončena kovovým bajonetem s O-kroužkem, bohužel mám chladíč z jiné verze a roku výroby. takže to nejde spojit. Objednal jsem dnes podle VINu originál chladič, jenže teď řeším jestli není potřeba ještě nějakou sponu , na přichycení té hadice k chadiči. V peugeotu mě ujistili že to je verze hadice která se jen do chladiče nasune a zacvakne a že není potřeba žádnou sponu. Má s tím někdo zkušenosti ... ? V service boxu pro mé vin v rozpisce dílu žádná spona pro spodní hadici není ... :-/ jinak perlička, objednal jsem dle vinu termostat a dostal jsem rovný a originál z výroby je provoúhlý takže nesedí horní hadice k termostatu ... tak teď už ztrácím důvěru i v service box co maj v peugeotu ... :-/ [upravil dne 15/5/08 ajsik] [upravil dne 15/5/08 ajsik] [upravil dne 16/5/08 ajsik] Citovat
ajsik Odesláno 16. květen 2008 Autor Odesláno 16. květen 2008 vyřešeno - ten nový chladič měl úplně jinou koncovku takže to sedělo ... akorát nevím kde vznikla ta chyba s termostatem ... že podle VIN neseděl ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.